Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, borosta szexi? :D (16/F)
Figyelt kérdés
Kissé vekony, izmos arcom van, fekete szőrzetem. Borosta (rendesen vágva) szexi? :)2012. júl. 26. 15:15
11/21 anonim válasza:
15 vagyok párom 18 és imádom ha borostás, szerintem férfias és szexi :D
12/21 anonim válasza:
szerintem nem igénytelenség, hanem tök szexi. jó persze van olyan is aki azért nem borotválkozik mert igénytelen, de azt meg lehet állapitani. szóval igen, iszonyat jó :D
13/21 anonim válasza:
én is a sima arcbőrre szavazok,nem tudom mi szexi lehet abban,h szúr
a borostások meg se tetszenek soha:D
14/21 A kérdező kommentje:
:D akkor lehet jobb ha sima, abba nem lehet belekötni...
2012. júl. 26. 15:50
15/21 anonim válasza:
én alapvetően nem szeretem a borostát, de van, akinek jól tud állni :)
16/21 anonim válasza:
"mi szexi lehet abban,h szúr" - én nagyon élvezem!
Amúgy meg van a lányoknak szája, meg kell kérdezni a konkrét kiszemelttől, hogy neki tetszik, vagy nem... én az első randi előtt tudattam a barátommal, hogy szeretem a borostát és úgy jött a randira, borostásan. :)
18/21 anonim válasza:
kinek mi, nekem alig van valami arcszőrzetem és én hiányolom is, örülnék neki ha lenne, msot olyan ritka, meg gyenge hogy inkább vicces lenne meghagyva borostának, mint férfias:D de sok csajnak potn hogy ez jön be, de a borosta is soknak.
20/21 anonim válasza:
Ha helyes vagy és jól áll akkor szerintem 'szexi' .:) de egy képet azért linkelhettél volna.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!