Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 165 cm magas,70 kg-os lány mennyire szexi?
70? omg. Nagyon sok, szerintem.
Én 170 cm vagyok, 60-63 kg között mozgok, mikor hogy. Aztán még rajtam is van felesleg. 55 az álomsúly. :D
Fogyj le szerintem, ha nem akarsz bálnának kinézni. Egyáltalán nem vonzó.
Én nő vagyok, én is 165 cm.
A 70 kg-t kicsit soknak tartom. :( Persze egy férfi jobban meg tudná mondani, hogy mi vonzó számára, de én 63-65 kg körül voltam, mikor úgy döntöttem, hogy le KELL fogynom...
aki szereti a túlsúlyosokat, az biztos szexinek tartja...szép ruha, frizura, kiegészítők, és egy ducibb nő is lehet vonzó.
Én terhesen a 9. hónap végén voltam ennyi kiló a 168 cm-hez.
Miért lenne túlsúlyos? Vagy mért kellene lefogynia?
3. Végül is tök izgató ha a csajon keresni kell a melleket meg a popsit..
165/70 méretekkel is lehet csinos valaki ha például a többség a mellein van és arányos a testével. Nem kell egyből fogyókúrára fogni.
lehet úgy is gondolkozni, hogy nagyobb sűrűségű a csontváza?
vagy mindenképpen zsíros feleslegre kell gondolni?, meg a 70 kilóból, juthat a mellekre is, amúgy ha zsír akkor max 65 kiló ami nem molett de egészséges. bár lányoknál ez nagy problémát okoz, mert legtöbbjük igen vékony akar lenni nem az egészséges helyett, meg aki szarul néz ki az szarul néz ki, mindegy hány kiló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!