Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, féltek egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, féltek egy olyan pasival ismerkedni aki ilyen top pasi és bomlanak érte a nők? Tehát oda mertek egyáltalán menni hozzá vagy alapból esélytelennek tartjátok magatokat mert olyan jól néz ki és inkább meg se próbáljátok?

Figyelt kérdés
2012. júl. 26. 08:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
61%

Én ugyan oda nem megyek senkihez, jöjjön a pasi, ha akar valamit.

Életemben egyszer mentem oda egy ilyen top pasihoz ismerkedni (nem voltam már szomjas, és ettől veszettbátor lettem), még be is jöttem neki, ezen magam is meglepődtem, de amikor megszólalt, kiesett a kapa a szájából, csak minden második mondatomat értette meg, annyira ostoba volt. Azóta nem megyek oda pasikhoz.

24/N

2012. júl. 26. 11:09
 12/13 anonim ***** válasza:
Engem nem érdekel, hogy jó pasi vagy nem, de ha nem ő kezdeményez, akkor mi az életben nem fogunk beszélni egymással.
2012. aug. 11. 16:23
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Én nem megyek oda senkihez, a pasi jöjjön. Top pasik írogatnak néha nekem is,tudom hogy általánosítás, de olyannal még nem találkoztam, aki jól néz ki és még normális is. Élőben persze senki nem mer odajönni.A környezetem jó csajnak tart ( én kevésbé magam), nekem jobban tetszik inkább aki átlagos, akinek nem írogatnak csajok ezrei.Még sincs senkim. 23/L
2012. aug. 13. 02:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!