Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy lányakibe szerelme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lányakibe szerelme lettem mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki be szerelmes lettem itt lakik 15 km tőlem már megkértem hogy találkozzunk azt monda hogy lehet róla szó de van egy srác aki az üzenő falára sziveket ir régebben megkérdesztem hogy van e pasija azt mondta hogy nem rég szakitoot ez nem rég volt hogy irt az üzenő falára de nemmerem megkérdezni hogy van e barátja szerintetek mit csináljak??

2012. júl. 26. 01:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg, és ne legyél nyuszi, mert azt nem szeretik a lányok!
2012. júl. 26. 01:27
 2/5 anonim ***** válasza:

Mi nem kérdezhetjük meg helyetted.. negyed ilyen félénk hozzáállással is Dunát lehet rekeszteni a 30 év feletti szűz férfiakkal...

Kérdezd meg és túl leszel rajta vagy összejön vagy próbálkozol majd másnál ha nem..

2012. júl. 26. 01:30
 3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm előreis :D
2012. júl. 26. 02:00
 4/5 anonim ***** válasza:

Figyelj az, hogy az űzenőfalára írkál szíveket, az még nem biztos, hogy jelent valamit. Vegyük pl. Az én példámat: én is írok szíveket egy lány barátom falára meg ő is az enyémre ( bár egy kicsit több a barátságnál :D ).

16/f

2012. júl. 26. 02:09
 5/5 A kérdező kommentje:

na látod mondjuk 2x irt az üzenő falára egyszer visszairt egy szivet másodszorra irta akkor már nemisirt hozzá semmit

16/f

2012. júl. 26. 02:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!