Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiú akar velem csókolózni, és úgy érzem én is akarom. De nem ő életem nagy szerelme. és ez lenne az első. Visszaolvastam hogy hogyan is kell. de nem tudom mit tegyek. Szerintetek, mit csináljak, várjak még, vagy?
Figyelt kérdés
Igazából ez egy feltétel..multkor nagyon nem ért rá én pedig találkozni akartam vele... ez lett volna az ára és ezt a következő alkalommal kell megadni neki.2010. jún. 2. 17:21
2/5 A kérdező kommentje:
De....xD
2010. jún. 2. 17:27
3/5 anonim válasza:
kisanyám! gratulálok! így akarod megkapni életed első csókját???
4/5 anonim válasza:
Gondolkozz, ha most ilyeneket mond, később miket kérne, hogy találkozzatok?
5/5 A kérdező kommentje:
Igaz..és teljesen jogos. Az én fejemben is megfordult..de akkor várjak?!
2010. jún. 3. 20:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!