Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet tudni hogy tetszel egy fiúnak? Mik a jelek?
Keresi a tekinteted, mosolyog igyekszik megérinteni téged.. keres telefonon, facebookon sms-ben mindig rád gondol szinte..kedves veled..verset ír neked
Magamból indultam ki 24f
keresi a tekinteted (ha nagy melled van akkor tekintetkeresés kilőve:D)
figyel rád, keres téged(fb, telefon, sms...), találkozni akar veled, stíröli a tested, mindig rádmosolyog, kedves,segítőkész veled... egészítsetek ki ha vmit kihagytam :) 16F
Az áll a bréje dolog túlzás (kicsit érdekes is lenne, ha egy nekem tetsző lányhoz mennék úgy oda).
De egyébként az előző válaszolók jól írták: keresi a tekinteteted, próbál a közeledbe férkőzni, beszélgetést kezdeményezni. Érdeklődik utánad, kérdezget, elhív egy találkára vagy moziba, színházba, stb., elkéri a számod vagy MSN-címed, felhív, SMS-eket küld, dicsérget, táncolni akar veled a diszkóban.
De volt egy ismerősöm, akinek annyira hevesen dobogott a szíve egy lány miatt, hogy ömlött róla a víz, hát ez is lehet egy jel akár :-)
1.probál sokat veled lenni
2.kedves veled pl:megossza a kajáját veled vagy ha szomoru vagy megprobál felviditani
3.ha a közelben vagy játzsa a keményt
4.sokat van egyedül(lehet rád gondol)
Üdv: én xd
Ui: ezek nem saját ötletek,de azért van 1,2, amit már én is észre vettem nálunk.
7 es vagyok! Azt kifelejtettem,hogy amiket írtam az kb olyan 10-18 éves koros kb. Mivel nm vagyok még felnött,jelenleg csak az elöző tippeket tudnám adni viszont utána olvastam igy még pár tipp :)
1.sokat porzolja a haját.
2.ha más hangszinben beszél veled mit a többiekkel
3.nálunk a suliba az szokott lenni a fiuknák h aki tetszik neki azzal eléggé bunko szokott lenni ha többen is vannak ott,viszont ha egyedül vannak nagyon aranyos vele. Remélem tudtam segiteni :) :)
Tudod én is sokszor gondoltam ezen .
Nekem van egy crush om és sokszor rámnéz amikor én nem .Valamikor févigyorral oldalról néz.Gyakran elmegy mellettem mintha tudná hogy szeretem , vannak olyan pillanatok amikor csak pár másodpercig tudunk egymás szemébe nézni és kihagy egy ütemet a szívünk ,el pirulunk .De ha valaki igazán szeret akkor magától befogja vallani.
Velem is ez volt ,egy véletlen matrica és már együtt voltunk. De a legfontosabb, hogy mindig van olyan aki szeret csak nem mindig látod.
Az én ,, titkos" udvarlómból kiindulva
1 bármikor örömmel segít neked
2 szinte állandóan a közeledben van
3 ha leülök valahova a közeledbe ül+ nagyobb helyet foglal el(széthuzza a lábait stb.)
4 próbál megnevettetni
5 gyakran ugrat téged de csak akkor ha ez pozitív élményekkel is társul
6 utána néz azoknak a dolgoknak amik téged foglalkoztatnak
Meguntam az írást nézd meg 11 rejtett jel hogy bejössz egy srácnak vidit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!