Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi jelzi azt ha tetszel egy fiúnak?
Hát nem tudom...
Engem egy srác állandóan bámult, aztán végül is a barátnőmmel kezdett el járni.
Aki meg később a barátom lett, mielőtt lépett volna semmi érdeklődést nem tanúsított irántam.:)
Hehe! :-D
Leteszi melléd a táskáját, de visszamegy és kivesz belőle egy könyvet, de két perc múlva visszateszi, majd mégis előveszi. Ezután a következő 5 percben még 4-szer akad dolga a táskájával, ott melletted. S mindeközben még csak rád sem nézett! :-DDD Ekkor már beléd is zúgott!!! :-D
Ez a táskás trükk biztos nem csak úgy a fejedből pattant ki!:)Vissza a kérdésre.
Attól függ, hogy milyen a srác. Ha félénk, akkor kerüli a tekinteted, de azért a közelben van, netán ha beszélgettek néha hülyeségeket is mond zavarában. Erről szól a tinifilmek kb 90%-a(Pite).
Ha vagány, akkor szemezni fog veled, leáll beszélgetni veled. Ott azért el lehet dönteni egyszerűen...
sok módon ki tudjuk mutatni, hogy tetszik nekünk valaki :D valamikor kedvesek vagyunk, valamikor bunkók, valamikor még nemis beszélünk a lánnyal :D sok módja van :D
15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!