Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek mi jelzi azt ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi jelzi azt ha tetszel egy fiúnak?

Figyelt kérdés
Mármint tudjátok arról beszélek hogy rád néz meg ilyenek szval mi jelenti azt ha tetszel a fiúnak!!!???
2009. szept. 27. 18:16
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
engem mindig tátott szájjal elmerülve figyelt, kérdezősködött irántam, kérdezgette hogy vagyok minden jól megy e, figyelmes volt :)
2009. szept. 27. 18:18
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
az ha nagyon nézünk meg mosolygunk rád
2009. szept. 27. 18:32
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom...

Engem egy srác állandóan bámult, aztán végül is a barátnőmmel kezdett el járni.

Aki meg később a barátom lett, mielőtt lépett volna semmi érdeklődést nem tanúsított irántam.:)

2009. szept. 28. 14:24
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Az is lehet, hogy nem néz rád egyáltalán. Sőt, ha észreveszed, hogy még akkor is átnéz rajtad, amikor könnyen rádnézhetne, akkor tuti, hogy tetszel neki. Ha feltűnően közömbös irántad, akkor is tuti, hogy bejössz neki. Ez persze a másik véglet, de a végleteket mindenképpen figyelembe kell venni, mert ilyenkor furán cselekszik az ember.
2009. szept. 29. 16:33
 5/9 anonim ***** válasza:

Hehe! :-D

Leteszi melléd a táskáját, de visszamegy és kivesz belőle egy könyvet, de két perc múlva visszateszi, majd mégis előveszi. Ezután a következő 5 percben még 4-szer akad dolga a táskájával, ott melletted. S mindeközben még csak rád sem nézett! :-DDD Ekkor már beléd is zúgott!!! :-D

2009. szept. 29. 16:37
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
az jelzi a legjobban h kedves hozzad es az h ha beszelsz vele akkor all a farka mint a colop
2009. szept. 29. 17:08
 7/9 General ***** válasza:
100%

Ez a táskás trükk biztos nem csak úgy a fejedből pattant ki!:)Vissza a kérdésre.

Attól függ, hogy milyen a srác. Ha félénk, akkor kerüli a tekinteted, de azért a közelben van, netán ha beszélgettek néha hülyeségeket is mond zavarában. Erről szól a tinifilmek kb 90%-a(Pite).

Ha vagány, akkor szemezni fog veled, leáll beszélgetni veled. Ott azért el lehet dönteni egyszerűen...

2009. szept. 29. 17:30
 8/9 anonim ***** válasza:
Hát az hogy rád néz mélyen,mosolyog rád,végig néz rajtad stb
2009. szept. 29. 17:48
 9/9 anonim ***** válasza:

sok módon ki tudjuk mutatni, hogy tetszik nekünk valaki :D valamikor kedvesek vagyunk, valamikor bunkók, valamikor még nemis beszélünk a lánnyal :D sok módja van :D

15/f

2009. szept. 30. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!