Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan veszed észre azt h. tetszel egy fiunak? És msnen hogy lehet az ilyet észrevenni?
Hát én pl igy vagyok most egy lánnyal :D nagoyn tetszik neki, de mivel osztálytársak vagyunk megpróbáltam elkerülni, mostanra észrevettem hogy nem lehet igy elkezdtem vele berátkozni, aztán szépen lassan megkérdem tőle lehetne e valami komolyabb...
Hmmm lehet hogy te vagy az :) de nem hiszem xD
Szóval csak próbáld kiismerni, az is lehet hopgy kerüli a tekinteted...
ezt nem értem---> kerüli a tekintetedet??
ez mi ? xD
Ember, nem minden pasi olyan rámenős, vannak akik kerülik bizony a tekinteted, mert tudják hogy ha rádnéznek csurogni fog a nyáluk xD
Mindenféle pőasi van, eszméletlenül sok felfogás van, mindenki máshogy reagál egy dologra, az is függ hogy a fiú menyire tapasztalt...
Hány éves vagy? :P bocs a kérdést de érdekel
LOL hát ha ugy jön ki hogy te télleg az vagy akire egész nap gondolok, fizetek egy vodkát xD deh nem hiszem ugysincs akora szerencsém... Amugy épp most beszélek MSN-vel veled...
Menyi az esélye hogy te légy az.... xD 17-F vagyok amugy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!