Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Honnan veszed észre azt h....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan veszed észre azt h. tetszel egy fiunak? És msnen hogy lehet az ilyet észrevenni?

Figyelt kérdés
2009. febr. 12. 11:55
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
xD nemtom de honnan írsz am.? lééci erre válaszolj
2009. febr. 12. 21:14
 12/21 anonim ***** válasza:

Nah most jön az hogy eddig reménykedtél hogy én vagyok az akire gondolsz, én pedig benned reménykedtem, és elmondom neked Vajdaságból irok, Gimibe járok, 3. osztályba....

Ha te vagy MSE hát nemtudom mit mondjak, ha meg nem ismerjük egymást, egyszer megiszunk valamit és jót röhögünk ezen az egészen xD

2009. febr. 12. 21:21
 13/21 A kérdező kommentje:
xD bocs de nem az vagy ..de ez nekem megkönnyebbülés mert én nem a fiu oszt.társa vagyok ...a te napodat meg elrontottam :P bocsii ...:D de am. nemtom ugyanígy vagyok am. mint te...nemtom mit kéne csinálnom..és nem merem neki elmondani mert félek h. nem tetszek neki és az egy akkora szívtörés lenne..
2009. febr. 12. 21:23
 14/21 anonim ***** válasza:
Én is ugy vagyok vele :( nagyon félek a NEM-től.......
2009. febr. 12. 21:24
 15/21 A kérdező kommentje:
xD de annyira h. nemigaz..komolyan egy világ törne bennem össze és az a baj h. mindennap látom pf és ezután mit gondolna? és veled?
2009. febr. 12. 21:26
 16/21 anonim ***** válasza:
Én is igy vagyok vele :( nagyon nagyon fáj a szivem mert most is beszélek vele, és anyira szeretem hogy az nemigaz........ És nem mondhatom még neki el, még nem, habár szerintem tetszem neki, de ilyenkor sose lehet tudni lehet hogy csak beképzelem...
2009. febr. 12. 21:30
 17/21 A kérdező kommentje:
vegyél fel msnre xD : soloniania@hotmail.com
2009. febr. 12. 21:32
 18/21 A kérdező kommentje:
más mit gondol a kérdésről??
2009. febr. 13. 09:32
 19/21 anonim ***** válasza:
nekem is tetszik egy egy srác, és el is vagyunk egész jól msnen :D mondjuk ittén vagyok a kicsit rámenősebb, én írok rá, de ezt már megszokta mindenki, én márcsak ilyen msn-fan vagyok :D egyszer majd ha rossz kedvem van, kiírok valamit személyesembe, hátha rákérdez :D
2009. márc. 18. 21:09
 20/21 A kérdező kommentje:
:D nekem már rákérdezett egy csomószor és akkor rem. neked is ráfog :D
2009. márc. 19. 18:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!