Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miből lehet észrevenni hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miből lehet észrevenni hogy tetszel egy lánynak?

Figyelt kérdés

Nem beszéltél vele még.

Ha néz téged az jót jelent?

2011. máj. 15. 22:00
 1/9 anonim ***** válasza:
Igen :)
2011. máj. 15. 22:02
 2/9 anonim ***** válasza:
52%
Az azt jelenti fogkrémes maradt a szád.
2011. máj. 15. 22:04
 3/9 anonim ***** válasza:
44%
Ha süt neked szilvásbuktát, mert azt szereted!
2011. máj. 15. 22:10
 4/9 anonim ***** válasza:
Hát, szerintem ez jót jelent. Ha gyakran elkapod a pillantását, és egyből elfordul, az azt jelenti, hogy fél, hogy lebukik, amiért néz téged.
2011. máj. 15. 22:11
 5/9 anonim ***** válasza:
Igen. Jót jelent. Próbálj meg vele szemezni. Ha elmosolyodik az nagyon jó. És ha egyértelmű, hogy tetszel neki, akkor menj oda hozzá és ismerkedj meg vele! :)
2011. máj. 15. 22:29
 6/9 anonim válasza:
ahova járok suliba ott a 9dikes csajok ezt csinálják általában velem és nem a legszebb példány vagyok és akkor most buknak rám vagy mi ?:D
2011. máj. 15. 22:48
 7/9 ymanon ***** válasza:
szerintem, ha néz az pozitív :D szerintem kezdeményezz :) itt az ideje, hogy elkezdj beszélni vele :) hidd el a legtöbb lány nagyra értékeli, ha kezdeményeznek nála és nem félnek... a legrosszabb esetben visszautasít és akkor? ez előbb utóbb úgyis bekövetkezne... és amúgy is az is lehet, hogy összejöttök ;) szóval hajrá :D
2011. máj. 15. 23:29
 8/9 anonim ***** válasza:
Attól hogy valaki rád néz, még egyáltalán nem biztos, hogy tetszel neki. Neked sem jön be gondolom mindenki akire ránézel. :) Menj oda hozzá, és hívd el valahova pl.
2011. máj. 16. 00:19
 9/9 anonim ***** válasza:
ha nem a jancsibubu sapkád miatt néz akkor igen
2011. máj. 16. 01:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!