Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány akit nemrég ismertem meg. Most egy ideig nem látjuk egymást, de nemsokára meglátogatom. Szerintetek ha viszek neki egy plüssmacit az jó?
Figyelt kérdés
2012. júl. 24. 22:02
1/8 anonim 

válasza:

Nagyon jó :)
Kedves és figyelmes :)
Ennek minden lány örül, én is örülnék.
L/17
2/8 anonim 

válasza:

hát hány éves? 13? mert akkor még TALÁN jó. a mai lányok hamar érnek.
3/8 A kérdező kommentje:
16 évesek vagyunk
2012. júl. 24. 22:09
4/8 anonim 

válasza:

Ha nem az első randira viszed, akkor jó. Van olyan helyzet, amikor zavarba jönnek az ajándéktól, de a te esetedben ez szerintem nem fog előfordulni.
5/8 anonim 

válasza:

szereny velemenyem szerint egy karkoto vagy nyaklanc jobb otlet lenne tenyleg nem tudhatod,hogy milyen hamar erik :-)
6/8 A kérdező kommentje:
szerintem nem fogadna el ékszert. nem érdekli a pénzem, aminek örülök:) neki az a lényeg hogy kitől kapja, nem azára.
2012. júl. 25. 23:59
7/8 anonim 

válasza:

ÉN örülnék neki. ha hianyzol neki, a kismaci ott van neki. de cujit vegyél
10/L
8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:)
2012. júl. 31. 23:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!