Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit változtassak magamon hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit változtassak magamon hogy legyen lány akinek bejövök? Többi lent

Figyelt kérdés
Nem vagyok egy aduász ugy kinézetre de ugy egész kedves vagyok és változtatnom kéne. Debrecen be lakok ha esetleg ha valaki itt lenne és megnézne. Egyébként 15/F vagyok

2012. júl. 24. 20:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
56%
ne kapaszkodj már abba, hogy kedves vagy...senkit sem érdekel a kedvességed, ha nem vagy határozott. Szal legyél határozott, ne lenditsen ki a sodrodból, ha egy lány beszól, szivat, ilyesmik. Annál jobban bejössz neki, minél inkább nem tud semmivel sem hatni rád.
2012. júl. 24. 20:50
 2/12 anonim ***** válasza:

.... és ha mindazt betartod, amit az első írt, akkor lesz egy csecse lábtörlőd.

A fiúk sokkal jobb helyzetben vannak, mert egy kis gyúrással, odafigyeléssel jó testük lesz. Nincs lógó mell, narancsbőr, stb, elég, ha van rajtuk izom, és kockás a hasuk.

Az arcon (később, most nálad még nem...:P) sokat változtat, ha szakállt vagy borostát visel, ez is van többféle, illetve az örök kedvenc: frissen borotvált.

A haj szintén.

Nézd meg Bruce Willice-t, Jason Stathamot (ha így írják őket egyáltalán): kigyúrja magát, leborotválja a kopaszodó haját, és kész a szívtipró. Amúgy pocakosan, kopaszodó hajukat a homlokukra söpörve elég gáz lenne mindkettő.

Ennyi.

Legyél sportos, ápolt, figyelj oda, milyen ruhát veszel fel. Utóbbi nem a márkás, drága göncöket jelenti, hanem azt, hogy legyen egy kis stílusod, és jó ízlésed. (Nyugi, ha kell, anyu segít. :D)

Egy kis illat, tiszta fogak, és legyél továbbra is kedves. A csajok is észre fogják venni. :)

2012. júl. 24. 20:59
 3/12 anonim ***** válasza:

úúúte joég:D

mondjad a hülyeségeket:D

egy átlag, mitöbb arkámilyen szürke nő is talál magának sexpartnert könnyedén. Sztem férfiként sokkal nehezebb megfelelni a nöknek.

sminkelni csak könyebb, mint gyurni, mitöbb kipattintani magad, ha alapbol egy vékony alkat vagy, gyors anyagcserével, az bizony nehéz.

2012. júl. 24. 21:05
 4/12 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy a családomban mindenki sovány egyedül a mamám nem és pont az ö génjeit örököltem összes többi családtag sovány (aránylag). Sok mindent próbáltam már de semmi eredménye :(
2012. júl. 24. 21:05
 5/12 anonim ***** válasza:
Nézz ki jobban, legyél gazdag, és ne legyél kedves!
2012. júl. 24. 21:09
 6/12 anonim válasza:
Legyél határozott tényleg, legyen jó humorod, legyél szó szituációs poénokban, és tényleg figyelj oda a külsődre, egy kis futás egy kis kondival csodákra képes, de neked egyenlőre nem ajánlom a komoly fejlődős kondizást, csak simán alakíts a testeden. Ezzel egy huzamban, ha szálkásodsz, fogysz, izmosodsz, nőni fog az önbizalmad, de az a lényeg, hogy sose felejtsd el ki voltál, honnan indultál, ne veszítsd el a fejed, maradj kedves, ne ilyen nagyképű "nőfaló"..amelyik csaj pedig nem a kedves pasikat keresi, akik persze jól is néznek ki, az egy k*rva, azzal ne törődj. Kezdj bele, van mi motiváljon és ez a lényeg. Sok sikert kívánok neked!
2012. júl. 24. 21:18
 7/12 anonim ***** válasza:
a kedvesség jo dolog, de ha nem társul hozzá határozottság, akkor enm sokat ér.
2012. júl. 24. 21:18
 8/12 anonim válasza:
előző előtti vagyok, szó helyett jó-t akartam írni, és még egy dolog, legyél igényes, azt is szeretik a nők.
2012. júl. 24. 21:25
 9/12 A kérdező kommentje:
És hogyan illetve mire legyek igényesebb?
2012. júl. 24. 21:27
 10/12 anonim ***** válasza:
a testtartásodra, a mozdulataid nyugodtságára, a tekinteted nyugodtságára, a hanglejtésedre, beszélj hangosan, kimérten, ezek mind határozottságot sugároznak.
2012. júl. 24. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!