Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyen komoly pàrkapcsolatom?
Figyelt kérdés
màr nagyon sok fiuval kavartam,de ugymond mèg eggyel sem jàrtam mèg sosem voltam szerelmes.egyàltalàn nem gorcsolok rà hogy most fiut akarok meg szerelmes akarok lenni de nèha olyan èrzèsem van mintha mindenki csak ugy nèzne ràm mint jo csajra akit meglehetne dugni.amugy mèg szuz vagyok.szerintetek vmit rosszul csinàlok?ès nem akarok ugy lefekudni vkivel hogy nem vagyok szerelmes vagy legalàbb az elso ne olyen legyen.2012. júl. 24. 20:06
1/8 anonim válasza:
Mennyi idős vagy? Amúgy majd jön az magától.
2/8 anonim válasza:
Én is komoly kapcsolatot szeretnék, de amint jobban megismerkedek egy lánnyal aki nagyon bejön külsőre, elvesztem az érdeklődést.
3/8 A kérdező kommentje:
16 èves.
2012. júl. 24. 20:17
4/8 A kérdező kommentje:
semmi okot nem adok rà h igy nèzzenek ràm ès egyàltalàn nem vagyok unalmas sem.hàt ki tudja lehet velem van a baj vagy majd jon kèsobb a szoke herceg fehèr lovon.
2012. júl. 24. 20:18
6/8 A kérdező kommentje:
milyen fanny? nem fannynak hivnak.
2012. júl. 24. 20:52
7/8 A kérdező kommentje:
te ki vagy?
2012. júl. 24. 20:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!