Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pénteken beszéltem egy lánnyal hogy elmegyünk ma moziba azóta írtam neki vagy három üzenetet de nem válaszolt! Mért nem válaszolt?
Figyelt kérdés
2012. júl. 24. 10:29
1/9 anonim válasza:
Mert nem akar elmenni veled moziba, csak azt mondta.
2/9 AvernusTriad válasza:
- Átvert
- Nem ér rá
- Nem kapta meg
- Nem tudom
3/9 anonim válasza:
Meggondolta magát.
Kimenekült az országból.
Balesete volt és amnéziás
Sz.r a telefonja
nincs pénz a kártyáján
valami más
4/9 anonim válasza:
Ha ma találkoztok, akkor minek irogatni? Úgy találkoztok nem?? Nem nyomulj túlságosan, elijeszted!
5/9 anonim válasza:
Azért nem válaszol mert nem akar veled találkozni.
Max. egyszer megpróbálhatod még felhívni, de ha nem veszi fel akkor szerintem hanyagold az ügyet. :-/
6/9 anonim válasza:
Elég lett volna egy üzenet is. Lehet, hogy nem akar veled találkozni, de lehet, hogy otthon felejtette a telefonját. Vagy éppen sportol, porszívózik, meghalt a macskája és zokog, stb. Ezer oka lehet, hogy miért nem válaszol. Este megtudod. De ne vedd meg előre a jegyeket.
7/9 anonim válasza:
Hurka vagy felhívni.
Tehát minden másban hurka vagy.
Ezt a lány pontosan tudja.
8/9 A kérdező kommentje:
Kiderült hogy kimentek Németországba csak elfelejtett felhívni de végül beszéltünk és mondta hogy kimentek németbe és elfelejtett szólni és bocsánatot kért és ha minden jól megy jövőhét csütörtökön találkozunk!
2012. júl. 30. 10:28
9/9 anonim válasza:
Nagyon fontos lehettél neki...
Keress más lányokat! Ha ez meg visszajön, akkor talizz vele is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!