Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmegyünk csajozni :D szerintetek van értelme / lehet belölle valami (több info lent)?
2 haverom Facebookon megismerkedett 2 lánnyal, találkoznak majd velünk. Azt mondták hogy nyugodtan vigyenek bárkit, buli lesz :D (nem ilyen alkoholizmus, hanem csak zene, meg ilyenek, és nem is lesznek sokan). Haverom engem, megy egy másik srácot megkérdezett hogy elmegyünk-e, nem akarnak ketten. A másik srác nem biztos hogy akar menni. Akkor szerintem kicsit hülyén jön ki, hogy 2 haveromnak ott vannak a csajok, én meg ott csak úgy vagyok xD. De azt mondta egyik lány, szivesen intéz nekem valaki :$
Szerintetek elmenjek? Mert kicsit messze van, meg nem is tudom mi lehet belölle, táncolni se tudok (mármint mai diszkó-követelményekhez képest se).
Ti elmennétek? :D
A trollok és kevésbé értelmes válaszolók kíméljenek !!!
Én is hallottam már ilyet, hogy facebook-on összeszedett lányok eladták szervdonornak a randipartnereiket. A kapott pénzből aztán nagyobb ajkakat csináltatnak, hogy még több fiúcskát bevonzzanak.
Szerintem amúgy ha intéz neked valakit a csaj, előbb fixáljátok le, tényleg megy-e még egy lány a kedvedért, nehogy ott ülj aztán, mint egy gyertyatartó. Mondjuk ez a triplarandi nekem túl félelmetes. Biztos szervkereskedés van a dologban.
xD majd biztos 14 éves csajok azért hívnak minket hogy eladjánk a vesénket :D
Sírok ... a röhögéstöl xD
amúgy vagy 20-an lesznek, de én onnan tényleg senkit nem ismerek, esetleg haveromék barátnöivel tudnék beszélni.
Ha eladják a vesémet, akkor majd szólok xD de nem fogják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!