Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elmegyünk csajozni :D szerinte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmegyünk csajozni :D szerintetek van értelme / lehet belölle valami (több info lent)?

Figyelt kérdés

2 haverom Facebookon megismerkedett 2 lánnyal, találkoznak majd velünk. Azt mondták hogy nyugodtan vigyenek bárkit, buli lesz :D (nem ilyen alkoholizmus, hanem csak zene, meg ilyenek, és nem is lesznek sokan). Haverom engem, megy egy másik srácot megkérdezett hogy elmegyünk-e, nem akarnak ketten. A másik srác nem biztos hogy akar menni. Akkor szerintem kicsit hülyén jön ki, hogy 2 haveromnak ott vannak a csajok, én meg ott csak úgy vagyok xD. De azt mondta egyik lány, szivesen intéz nekem valaki :$

Szerintetek elmenjek? Mert kicsit messze van, meg nem is tudom mi lehet belölle, táncolni se tudok (mármint mai diszkó-követelményekhez képest se).

Ti elmennétek? :D

A trollok és kevésbé értelmes válaszolók kíméljenek !!!

2012. febr. 21. 00:09
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Sanyi, megsúgom, hogy roma vagy kínai rabolta el. Engem nem fog elrabolni senki, inkább csak megkéselnek, az nem is lenne baj xD
2012. febr. 21. 00:32
 12/22 A kérdező kommentje:
Mire 57% az esély? :D arra hogy nem veszik ki a vesémet? XD
2012. febr. 21. 00:33
 13/22 étoile et lune ***** válasza:
Ó.
2012. febr. 21. 00:34
 14/22 anonim ***** válasza:

vese :DD

én nemtudom de ilyenkor inkább otthol maradnék... de én nem vagyok fiú xPP amúgy.. holnap nem iskola van véletlenül? :p

14/L (igen én beszélek xd)

2012. febr. 21. 00:35
 15/22 A kérdező kommentje:

1. max egy vesével kevesebb lesz, nopara

2. nem holnap lesz a buli

3. nem érdekel hogy holnap suli van, kb lesza..rom, szóval :D az legyen a legkisebb probléma

2012. febr. 21. 00:40
 16/22 anonim ***** válasza:
Szerintem menj el. Semmi veszteni valód nincs. Jól érezheted magad, megismersz új arcokat. Én a helyedben mennék. Pláne, ha már az egyik lány (aki ismeretlen), szervez nekem egy csajt.
2012. febr. 21. 00:42
 17/22 étoile et lune ***** válasza:
Majd vigyél párnát.
2012. febr. 21. 00:42
 18/22 A kérdező kommentje:
Pláne hogy jól is néz ki az a csaj, ugyanis egyik barátnöje lesz az, és annyit tudok, hogy rajta van azon a képen, amit tegnap mutatott haverom, és azon van vagy 10 csaj, mind jól néz ki.
2012. febr. 21. 00:48
 19/22 A kérdező kommentje:

Minek párna? Nem ottalvós buli ez :D

Amúgy mit csináljak olyan csajjal, akinek a nevét se tudom? xD

2012. febr. 21. 00:49
 20/22 anonim ***** válasza:
Én voltam már hasonló felállású buliban és sikerült lányt összekukáznom. Menj el mindenképpen.
2012. febr. 21. 00:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!