Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért mondja hogy találkozzunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondja hogy találkozzunk aztán nem lép?

Figyelt kérdés
Mondta,hogy találkozzunk, de azóta nem lép semmit ,hogy akkor mikor, egyebek... írtam neki hogy benne vagyok de utána semmi.

2012. júl. 23. 22:54
 1/9 anonim ***** válasza:
hány éves?
2012. júl. 23. 22:57
 2/9 anonim ***** válasza:
A pasik már csak ilyenek. Volt egy srác, tök jól éreztem magam vele egy buliban. Pár napra rá, véletlenül összefutottam vele a városban. Megállított, és elkérte a számomat. Aztóta se hívott fel... :)
2012. júl. 23. 23:01
 3/9 A kérdező kommentje:
17
2012. júl. 23. 23:06
 4/9 anonim ***** válasza:
lehet h csak szórakozott egy éjszakára.
2012. júl. 23. 23:14
 5/9 anonim ***** válasza:
Én most pont ugyan így vagyok csak itt én vagyok a fiú. A csajjal már vagy 3-4 szer is megbeszéltük hogy talizunk de valami mindig "közbejön" neki (egyszer én nem értem rá ) de mindig az utolsó pillanatban szól hogy nem tud jönni! :/ de annyira bele vagyok zúgnak hogy nem tudok rá haragudni miatta! :D
2012. júl. 23. 23:18
 6/9 anonim ***** válasza:
Írnál még pár dolgot: hol találkoztatok, honnan ismeritek egymást, mennyire nagy csajozó?
2012. júl. 23. 23:30
 7/9 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak szórakozott, de az is lehet, hogy épp azt akarja, hogy bizonytalanodj el, hogy amikor végre hív, annyira megörülj, hogy igent mondj.
2012. júl. 23. 23:40
 8/9 anonim ***** válasza:
velem is ezt csinálja egy srác, irta hogy alig várja a hétvégét hogy találkozzunk, mégse hivott azóta sem. (kb. 2 hete)
2012. aug. 9. 23:04
 9/9 anonim ***** válasza:
talán vedd kezedbe a kezdeményezést ne csak várd a csodát
2012. szept. 6. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!