Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan keltsem fel a lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan keltsem fel a lány érdeklődését újra?

Figyelt kérdés

Van egy lány, kb két évvel idősebb nálam, ami szerintem nem gond. Egy évvel ezelőtt egyszer találkoztunk illetve egyszer buliztunk együtt. A találkozáskor elég nehezen tudtunk beszélgetni, nem nagyon tudtam mit kihúzni belőle, szóval sokat hallgatott. A találkozás alatt inkább ilyen enyhe szurkálódás szerűség ment. Sajnos én is hülye voltam kicsit és sok hülyeséget vittem talán bele az egészbe. Az elmúlt éjszaka vele álmodtam :S Miért?? Nem tudom! Facebook-on szoktunk beszélgetni, de nem nagyon tudunk mit, sőt érzem kissé el van fordulva tőlem és nem is nagyon érdeklem. Szerintetek mivel tudnám ismét felkelteni azt a minimális érdeklődését? Egy párszor próbálkoztam de nem akart találkozni velem ismét. Tudom hogy eltoltam, de akárhányszor meglátom valamilyen fényképen, mindig megcsodálom. Minden értelmes választ nagyon köszönök!

19/F

2012. júl. 23. 21:25
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Figyelj, én nem szeretnélek lelombozni, de nem látok rá túl sok esélyt. Például én szinte ugyanígy vagyok vele, csak fordítva. Szóval elkezdtem csetelni egy sráccal, de csak úgy beszélgetésképp és folyamatosan rám írt, nem hagyott békén. Most már lesem, hogy mikor van fenn és próbálom kerülni, mert kezd kicsit idegesíteni. Szóval, ha nem nagyon akar válaszolni a csaj, vagy nem ír rád, akkor szerintem ne erőltesd! Lehet, hogy ő is úgy van vele,mint most én. Persze ezt nem rosszból írtam, nálam se a pasival van gond, csak valahogy nem tudok beszélgetésnél többet elképzelni és inkább hagyom. (Nem az esetem.)

Szerintem még egyszer próbálkozz vele beszélgetni facebook-on, kérdezd meg, hogy hogy van és ha kedves és elkezd veled beszélgetni, akkor később esetleg megpróbálhatod megint elhívni. De tényleg utoljára, főleg ha már többször próbálkoztál!

Tényleg nem akarok pesszimista lenni, de az a legvalószínűbb, hogy nem jössz be neki....:(

De azért sok sikert!! ^^

2012. júl. 23. 22:08
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a kommentet! :
2012. júl. 23. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!