Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerelmes vagyok egy lányba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok egy lányba tudnátok segíteni? (többi lent) Lányokat kérdezem leginkább

Figyelt kérdés

Van egy lány akivel már sok ideje beszélgetek (chat) kétszer már vissza utasított és ő jofejnek meg rendesnek tart engem, de ha kérdezem azt mondja hogy: "Nem tudom hogy érzek-e irántad."

Hogy tudnám elérni hogy érrezen irántam? 14/F

(Hülye válaszokat nem kérek köszi.)

2012. júl. 23. 14:42
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Azt sehogy sem tudod elérni, hogy "érezzen irántad". Ha nem szeret, akkor akár fejen is állhatsz, akkor sem fog... sajnos ez így van. Keress másik lányt, legyél nyitott, kedves, figyelmes, de legfőképpen: önmagad! Hidd el, majd összejön, nem vagy lekésve semmiről.
2012. júl. 23. 14:47
 2/6 anonim ***** válasza:
Talán személyesen is kellene találkozni, nem?
2012. júl. 23. 14:49
 3/6 A kérdező kommentje:
Soka számit a sok találkozás?
2012. júl. 23. 14:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha van rá mód, hívd el valahová, az mégis személyesebb, mint írogatni. Nem kell azt írnod, hogy randira hívod, egyszerűen csak hívd el moziba, vagy cukrászdába, ilyesmi.
2012. júl. 23. 19:39
 5/6 anonim ***** válasza:
Egyértelmű: találkozz vele személyesen, nem érdemes a chatelést soká húzni, mert lehet élőben nem is jöttök be egymásnak, de az, hogy érezzen bármit irántad míg nem látott személyesen teljesen irracionális.
2012. júl. 24. 14:14
 6/6 A kérdező kommentje:
látott csak nem sokat.valo élőbe találkoztunk elsőnek
2012. júl. 25. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!