Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szép, csinos, karcsú lányok!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szép, csinos, karcsú lányok! Nagyot néznétek, ha egy jóképű fiút a sok-sok csalódás után, leadva az igényeit egy csúnyácska, nem vonzó, duci, kövér lánnyal látnátok kézen fogva sétálni a városban?

Figyelt kérdés
Bizony a sok szép lányban nem találtam meg azt, amit kerestem egy lányban és most ott tartok, hogy nagy eséllyel összejövök egy olyan lánnyal, aki bár külsőre nem jön be, nem vonz, de a szíve és jelleme szebb, mint bármelyik külsőre szép lány.

2012. júl. 23. 03:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Szerintem ha kicsit sem vonz a lány,nem fogsz összejönni vele.Ha pedig a szíve és a jelleme szép,akkor az a lány külsőre is szép...lehetséges,hogy olyan lányok tetszenek meg neked,akiknek a külső fontos(a sajátjuk,és a partnerüké)ezen nem gondolkodtál még?
2012. aug. 5. 18:04
 12/17 anonim ***** válasza:
90%

miért kell rögtön azt mondani hogy nem vonzó,csúnya,duci lányok?? igenis láttam már olyan lányt,aki kicsit duci volt,fomrás,és rettenetesen szép volt az arca ezért döglöttek utána a pasik!!

mi az hogy lejjebb adják az igényeiket,mert duci lánnyal jönnek össze?? elég paras*t ez a kérdés már ne haragudj!

2012. aug. 10. 22:52
 13/17 anonim ***** válasza:
90%

Részben egyet értek az utolsóval, hisz azon különc hímek egyike vagyok, akiknek/akinek a duci alak/alkat a vonzó. Számomra igenis tud vonzó és kívánatos lenni egy olyan gömbölyded csajszi, aki ad magára, igényes, jól öltözik! Szóval, kedves kérdező, kicsit gondold végig a kérdésed egy másik álláspontból is.. A duci és a ducik iránti vonzódás nem egy földön kívüli dolog, ezt úgy hívják, hogy alkat, és ízlés.

Kinek a pap, kinek a papné', mondani szokás..

2012. aug. 10. 22:59
 14/17 anonim ***** válasza:
6%
igen ez mindennapos, hogy dagadt nö megfog egy jo pasit:(
2012. aug. 22. 15:08
 15/17 anonim ***** válasza:
Ja, fáj, hogy neked meg nem jött össze?
2012. aug. 22. 15:17
 16/17 anonim ***** válasza:
Tschudin Úr biztos nem egy Adonisz, ez kiderült.
2012. aug. 23. 11:06
 17/17 anonim ***** válasza:
hoho, dehogy is nem:) Nekem megvan, inkàbb az, hogy el akartàk sokszor marni tölem, és nem csak öt, persze nem mindig sikerült...a mostani élettàrsamban mindent megtalàltam, ami kell a boldog élethez, csalàdot alapithatok vele, és boldog vagyok vele, ugy érzem, annyi szenvedés utàn, pofon utàn megtalàltam azt, aki mellett leélhetem az életem, akinek szülhetek gyermeket, aki mellettem van joban rosszban, vica-versa...nem hagyhatom, hogy beleronditson bàrki is, pedig sokan probàltàk meg...de nem hagyom...ezért irom ezt! Remélem, tiszta:)
2012. aug. 23. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!