Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most mégis mit csináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mégis mit csináljak?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy lánnyal az interneten, nekem is bejön ő és én is bejövök neki. Csak az a baj, hogy 220 km van köztünk. Érdemes volna elmennem hozzá vagy hagyjam a fenébe az egészet?

2012. júl. 22. 23:30
 1/8 anonim ***** válasza:

Átéltem hasonlót, csak még nagyobb távolsággal.

Hagyjad.

2012. júl. 22. 23:31
 2/8 anonim ***** válasza:
ha seggelsz a gép elött!ne akarj semmit.csak vágyakat.
2012. júl. 22. 23:36
 3/8 anonim ***** válasza:
Marhaság az egész.
2012. júl. 22. 23:43
 4/8 A kérdező kommentje:
Egyszerűen nem tudok hol ismerkedni. A disco meg az ilyen helyek valahogy nem az én stílusom. A suliba meg nem tetszik senki egyenlőre. Elbeszélgetni meg elbeszélgetek akármelyik lánnyal. Ezzel a lánnyal is már nagyon régóta beszélek, csak nem tudom mit kezdjek vele, így belegondolva.
2012. júl. 22. 23:45
 5/8 Bonanno válasza:
én a helyedben felemelném a pics 1ám a gép elől és elmennék a csajhoz feltéve ha megéri . ha jó pi@na akkor zsa megdugni am ha nem akkor szard le komoly kapcsolat abbó tuti nem lessz! max egy dug@s
2012. szept. 2. 06:43
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

A távkapcsolat még senkinek nem jött be. Testi kapcsolat (csók, ölelés) nélkül nem működhet az ilyen. Hagyd, és szerezz egy barátnőd aki közel lakik!

Van sok módszer ismerkedésre, nem csak diszkózni, én sem vagyok ennek valami nagy híve..

Amit tanácsolni tudok, hogy gondolkozz el arról hogy milyen témákban vagy nagyon otthon. Mikröl tudsz beszélgetni, és miket szeretsz csinálni. Például én az Animéket szeretem nagyon.

Ha megvan, keress egy klubbot a Facebookon, amibe ilyen FAN-ok vannak, beszélgetnek, ismerkednek. Ha találsz valami ilyesmit a lakóhelyed közelében, már csak ismerkedni kell ami persze jön teljesen magától hiszen olyan klubban vagytok, hogy egyezik az érdeklődési körötök. Nekem ez bejött. :) Sok sikert !

2012. szept. 2. 10:41
 7/8 anonim válasza:

Én Pest megyei vagyok, barátom meg Szombathelyi. Mi hetente találkozunk, feljön Pestre vonattal. Nekünk azért könnyebb, mert az apja a Mávnál dolgozik, így neki csak helyjegyet kell vennie. Több mint 8 hónapja vagyunk együtt. Szóval saját tapasztalatból mondom, hogy megéri, bár az elején lesznek olyan pillanatok amikor úgy érzitek nem érné meg. Mi leküzdöttük ezt az akadályt és nagyon jól megvagyunk :)

én 16 éves vagyok ő meg 19.

A szüleim imádják és engem is nagyon szeretnek a szülei, szóval ennek nagyon örülünk :)

2012. szept. 2. 13:39
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen utolsó! Megpróbálom azt is, meg körülnézek a suliba is. Hátha összejön az egyik elsőssel :)
2012. szept. 2. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!