Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhívjam randira?
Figyelt kérdés
Már jó pár éve osztálytársak vagyunk.. de szerintem neki ez kellemetlen. Nem tudom mit csináljak..2012. júl. 22. 23:24
1/7 anonim válasza:
Inkább kapj egy nemet mint egy nem tudom legyen benned:) Sok sikert!
2/7 A kérdező kommentje:
de szeptemberbe újra egymást fogjuk bámulni minden nap.. nem lesz kellemetlen? Amúgy köszönöm a válaszodat :))
2012. júl. 22. 23:27
4/7 anonim válasza:
hívd, de szerintem nemet fogsz kapni. több év után megtetszett hipp-hopp?
5/7 anonim válasza:
Na akkor mesélek..6 évig osztálytársak voltunk az egyik sráccal, ugyanaz a baráti társaság, heti találkozások, együtt nyaralások. A 6 év alatt tetszettünk egymásnak, aztán egyszer a kiránduláson összekavartunk..majd utána nem szóltunk egymáshoz, nem tudtunk mit. 2 évig így ment. Egyetemre kerültünk az összekavarás után pont, így heti egyszer találkoztunk a társasággal. Pocsék volt.. aztán nemrég beszéltük meg, 2 év után! Mostmár sokkal jobb, hogy tisztáztuk, hogy mi volt.
Tehát ha nemet kapsz, akkor sem kell úgy csinálnod mintha húdegond lenne. Nem, akkor nem. Csak beszéljétek meg, ne úgy mint mi:) Mindenképp! Nincs veszteni valód, hidd el!
6/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. amúgy mostanába nagyon sokat beszéltünk stb. de már asszem 6 éve oszt társak vagyunk.
2012. júl. 22. 23:32
7/7 anonim válasza:
hívd el mert ha nem hívod az lesz benned mi lett volna ha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!