Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elhívjam randira?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhívjam randira?

Figyelt kérdés
Már jó pár éve osztálytársak vagyunk.. de szerintem neki ez kellemetlen. Nem tudom mit csináljak..

2012. júl. 22. 23:24
 1/7 anonim ***** válasza:
Inkább kapj egy nemet mint egy nem tudom legyen benned:) Sok sikert!
2012. júl. 22. 23:25
 2/7 A kérdező kommentje:
de szeptemberbe újra egymást fogjuk bámulni minden nap.. nem lesz kellemetlen? Amúgy köszönöm a válaszodat :))
2012. júl. 22. 23:27
 3/7 anonim ***** válasza:
Jó pár éve? Hány éve?
2012. júl. 22. 23:29
 4/7 anonim ***** válasza:
hívd, de szerintem nemet fogsz kapni. több év után megtetszett hipp-hopp?
2012. júl. 22. 23:29
 5/7 anonim ***** válasza:

Na akkor mesélek..6 évig osztálytársak voltunk az egyik sráccal, ugyanaz a baráti társaság, heti találkozások, együtt nyaralások. A 6 év alatt tetszettünk egymásnak, aztán egyszer a kiránduláson összekavartunk..majd utána nem szóltunk egymáshoz, nem tudtunk mit. 2 évig így ment. Egyetemre kerültünk az összekavarás után pont, így heti egyszer találkoztunk a társasággal. Pocsék volt.. aztán nemrég beszéltük meg, 2 év után! Mostmár sokkal jobb, hogy tisztáztuk, hogy mi volt.

Tehát ha nemet kapsz, akkor sem kell úgy csinálnod mintha húdegond lenne. Nem, akkor nem. Csak beszéljétek meg, ne úgy mint mi:) Mindenképp! Nincs veszteni valód, hidd el!

2012. júl. 22. 23:30
 6/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. amúgy mostanába nagyon sokat beszéltünk stb. de már asszem 6 éve oszt társak vagyunk.
2012. júl. 22. 23:32
 7/7 anonim ***** válasza:
hívd el mert ha nem hívod az lesz benned mi lett volna ha...
2012. júl. 22. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!