Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhívjam én, lányként egy randira?
Pár hete elkezdtem beszélgetni egy fiúval. Ő kezdeményezte a legelső beszélgetést és azóta többször is keresett. Én nem annyira szeretem az internetes "csevegést" ezért többször is céloztam rá, hogy találkozzunk.. de vagy nem veszi a lapot, vagy nem akarja venni.
Pedig szerintem teljesen egyértelmű célzásokat mondok.. és mindig arra számítok, hogy na most hív el valahova.. de eddig nem történt meg. Pedig elég "vagány" fiúnak ismertem meg, ahhoz hogy elhívjon.
Lehet, hogy nem is tetszem neki? De akkor miért keres ennyiszer? Miért ilyen kedves? Esetleg elhívjam én? Az nem "ciki"?
"egyértelmű célzásokat"
Nem célozgatni kell hanem lőni.
Csak nem értem, hogy mitől fél.
Pedig annyit bókolok neki, konkrétan megmondtam neki, hogy szerintem nagyon jól néz ki.
Akkor meg mitől fél? Nem teljesen egyértelmű, hogy tetszik nekem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!