Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehet ebből valami, vagy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ebből valami, vagy csak barátság és én reméltem többet?

Figyelt kérdés

Ismerek egy lányt akivel nagyon jól kijövök ő is kedvel engem múltkor mikor találkoztunk kinyögtem ,h nagyon bejön nekem és örülnék ha több lenen belőle mint barátság.Erre csak annyit mondott,h ő sem bánna de ő most meg egyébként sem akar pasit.Attól függetlenül végig kézen fogva voltunk mikor sétálgattunk. Én 14 vagyok ő 15(fél év korkülönbség)

Örülnék ha "összejönnénk" vagy inkább felejtsem a dolgot

2009. júl. 15. 10:52
 1/4 anonim ***** válasza:
szerintem tetszel a lánynak, de lehet hogy fél, vagy nem érett rá...amit nem is csodálok, ugyanis elég fiatalok vagytok. Szerintem először csak barátkozzatok, beszélgessetek, ismerkedjetek...és később úgy is kiderül mi lesz:)
2009. júl. 15. 10:55
 2/4 anonim ***** válasza:
Franc tudja... azt mondja hogy nem bánná de nem akar pasit ... ez a kettő szerintem pont ellentétes. Ha megszeretnéd tartani mint barátot akkor szerintem ne reménykedj fölöslegesen, és a barátságot is tonkreteheted
2009. júl. 15. 10:57
 3/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat hát nem tudom ,hogy akkor most mit csináljak
2009. júl. 15. 11:13
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem nem vagy közömbös a lány számára,ha már kézenfogva sétáltatok:)

szerintem inkább csak az a baj,hogy fél.beszélgessetek sokat,és amikor már látod,hogy nem fél,nem ideges,kérdezd meg még 1x;)

2009. júl. 15. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!