Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Furcsa élmény, hogy a nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Furcsa élmény, hogy a nő csókol meg. Nektek is volt ilyen?

Figyelt kérdés
Mindig megszoktam, hogy a srác kezdeményez, és ez így is volt. De volt két nap (egymás után), amikor két lánnyal ismerkedtem, bár nem lehetett semmi, csak kavarás, de ők csókoltak meg. Ez meglepett nagyon is. Persze jó élmény volt, hiszen jól esett. Veletek is volt már ilyen, hogy a nő csókolt meg? Hogyan fogadtátok és milyen volt? :)

2012. júl. 22. 12:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
jah volt már ilyen, egész jó volt de a mai világba ez már nem furcsa :D
2012. júl. 22. 12:45
 2/11 anonim ***** válasza:
51%

Itt inkább az a kérdés, hogy miért kavarsz egyszerre több nővel is?

Én azt nem bírnám, ha tudnám, hogy a barátomnak van egy másik lány is.

2012. júl. 22. 12:54
 3/11 A kérdező kommentje:
Hát én sem szeretek kavargatni többet egyszerre, elhiheted. Egy lányt szeretnék normális kapcsolatra, de nem miattam kavarunk, hanem miattuk, mert az egyik nem akar szerelem nélkül összejönni csak csókolózni, a másik meg kedvel de nem tudja a barátját ott hagyni. Szóval nem értem én a nőket. :)
2012. júl. 22. 14:41
 4/11 anonim ***** válasza:

2. vagyok.

Akkor ne csókolózz olyan lányokkal, akikkel nem akarsz semmit. Amúgy szerintem azzal a lánnyal nagy baj van, aki úgy csókolózik veled, hogy van barátja. Beteges.

Ha meg nem akarsz tőlük semmit, akkor ne csókolj visza.

2012. júl. 22. 15:22
 5/11 A kérdező kommentje:
Az első nem jött össze, pedig akartam volna valamit. Ahogy a második is jó lett volna, csak az sem jött össze. :/
2012. júl. 22. 15:59
 6/11 anonim ***** válasza:

Azzal akartál valamit, aki csak a csók miatt lenne veled? Szóval kihasználna téged. És te ezt akartad? Szép.

Megint 2. vagyok

2012. júl. 22. 16:05
 7/11 A kérdező kommentje:

Nem.. :)

Rendes srác vagyok. És ők is azok. Talán csak érdekelte őket, nem tudom. De ők sem azok a fajták. Csak kár hogy van mindig nehezítő tényező :P

2012. júl. 22. 16:30
 8/11 anonim ***** válasza:

2.

Persze. Ebben igazad van. Nem lehet minden tökéletes

2012. júl. 22. 16:35
 9/11 A kérdező kommentje:
Sajnos nem, pedig (bár jó a kavarás), kellene egy normális nőci :P
2012. júl. 22. 16:36
 10/11 anonim ***** válasza:

Normálisat szeretnél.

Menjél el egy múzeumba, vagy valami ilyen helyre. Oda nem járnak maguktól cicababák.

2012. júl. 22. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!