Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mennyire lennétek bátrak egy haver csajával beszélgetni, vagy írni neki facen?
A barátomnak a haverja mostanában főleg ha nincs ott a barátom, akkor beszélget velem, és sztem flörtölgetni is próbál. Én írtam neki egyszer facebookon, mert meg kellett tudnom vminek az időpontját (ez nem lényeges), erre ő elkezdett érdeklődni felőlem. Gondolom mert tudta, hogy nincs nálam a barátom, mivel ÉN írtam rá. Nagyon jól elbeszélgettünk, de azóta is csak személyesen jön oda hozzám beszélgetni, facen sosem ír, pedig látja, hogy fenn vagyok. Talán azért, mert fél, hogy a barátom nálam van, és meglátja, miket ír?
20/L
nem tudom mi van ebbe ?
haver csajával nem lehet beszélni ? vagy mi ?
nem értem az egészet.. attól hogy beszélsz vele.. nem nyúlod le..
amúgy is meglátja miket ír, nem lehet törölni az üzeneteket.
velem is úgy van hogy haver csajával sokkal oldottabb vagyok, mint bármelyik másikkal. nem tudom megmondani miért, de sokszor van hogy én is nyomulok, nevetek, és viccelődök vele.
nekem szokásom olyanokat mondani haver csajának hogy álmodj velem, aludj jól, puszi, szeretlek stb. ebbe szerintem semmi nincs, és megkérdetem hogy őt zavarja-e ha ilyen vagyok, de azt mondta nem.
És ahogy úgy látom téged sem hisz nem panaszkodsz. Melyik lánynak nem esik jól ha bókolnak neki, dicsérik?
Én jóban vagyok barátom haverjaival, meg a bátyjával is :D Szoktam velük beszélgetni, persze csak haveri alapon :D Nincs ebben semmi szerintem... Bár ha olyanokat ír, akkor próbálj.. hogy mondjam :D "finoman elutasító" lenni :D
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!