Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Mennyire lennétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mennyire lennétek bátrak egy haver csajával beszélgetni, vagy írni neki facen?

Figyelt kérdés

A barátomnak a haverja mostanában főleg ha nincs ott a barátom, akkor beszélget velem, és sztem flörtölgetni is próbál. Én írtam neki egyszer facebookon, mert meg kellett tudnom vminek az időpontját (ez nem lényeges), erre ő elkezdett érdeklődni felőlem. Gondolom mert tudta, hogy nincs nálam a barátom, mivel ÉN írtam rá. Nagyon jól elbeszélgettünk, de azóta is csak személyesen jön oda hozzám beszélgetni, facen sosem ír, pedig látja, hogy fenn vagyok. Talán azért, mert fél, hogy a barátom nálam van, és meglátja, miket ír?

20/L

2012. júl. 22. 12:13
 1/9 anonim ***** válasza:

nem tudom mi van ebbe ?

haver csajával nem lehet beszélni ? vagy mi ?

nem értem az egészet.. attól hogy beszélsz vele.. nem nyúlod le..

2012. júl. 22. 12:16
 2/9 A kérdező kommentje:
Na igen, de ő flörtölget, és olyanokat ír, mond nekem, ami a barátomnak nem tetszene.:D
2012. júl. 22. 12:17
 3/9 anonim ***** válasza:

amúgy is meglátja miket ír, nem lehet törölni az üzeneteket.

velem is úgy van hogy haver csajával sokkal oldottabb vagyok, mint bármelyik másikkal. nem tudom megmondani miért, de sokszor van hogy én is nyomulok, nevetek, és viccelődök vele.

2012. júl. 22. 12:18
 4/9 anonim ***** válasza:

nekem szokásom olyanokat mondani haver csajának hogy álmodj velem, aludj jól, puszi, szeretlek stb. ebbe szerintem semmi nincs, és megkérdetem hogy őt zavarja-e ha ilyen vagyok, de azt mondta nem.

És ahogy úgy látom téged sem hisz nem panaszkodsz. Melyik lánynak nem esik jól ha bókolnak neki, dicsérik?

2012. júl. 22. 12:21
 5/9 A kérdező kommentje:
Nekem jól esik, csak a barátomnak nem esne jól. Furcsálom, hogy ez ilyen megszokott nálatok. Ha egyik bnőm flörtölgetne a pasimmal, akkor kicsit kiakadnék rá, hisz a barátnők pasija tiltott gyümölcs.
2012. júl. 22. 12:24
 6/9 anonim ***** válasza:
Most konkrétan mi is a probléma? Az, hogy mikor találkoztok, akkor nem néz át rajtad, és megy el szó nélkül melletted, vagy az, hogy facebookon nem írogat neked?
2012. júl. 22. 12:25
 7/9 anonim ***** válasza:
Az hogy beszélgettek néha meg barátok vagytok,az teljesen oké, de ha hogy egy másik srác flörtöl veled, főleg a pasid haverja, az már kevésbé.Én legalábbis nagyon nem örülnék neki.Ha neked a pasid fontos akkor beszéld meg vele, értékelni fogja hogy őszinte vagy.21F
2012. júl. 22. 12:27
 8/9 anonim ***** válasza:
Hát én egyetértek veled. Én sem örülnék ha a barátnőmmel beszélgetne egy haverom.. valamiért féltékeny lennék, pedig nem kellene, de így van.
2012. júl. 22. 12:32
 9/9 anonim ***** válasza:

Én jóban vagyok barátom haverjaival, meg a bátyjával is :D Szoktam velük beszélgetni, persze csak haveri alapon :D Nincs ebben semmi szerintem... Bár ha olyanokat ír, akkor próbálj.. hogy mondjam :D "finoman elutasító" lenni :D

18/L

2012. júl. 22. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!