Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is volt már így? Buliban csajozás. (lent kifejtve)
Figyelt kérdés
Már elmentem párszor bulizni, és mindig elterveztem, hogy becsajozok. De amikor ott vagyok (és akármennyire is vagyok bebąszva,), mindig csak nézek, és megkérdem magamtól:
Tényleg ezt akarom én? Kell ez nekem?
És akármennyit is iszok, a nők nem "lesznek" szebbek. Ugyanúgy látom mind, ugyanolyan rondának, mint simán, csak kicsit szédülvé és homályosabban. 18/F
2012. júl. 21. 18:29
1/5 anonim válasza:
nem rondák csak rossz az ízlésed ;)
2/5 anonim válasza:
kifogás. sikertelen vagy a nőknél ezért neked csak a berúgás és a görcsölés jut. "szédülve" meg ''homályosan" már annyira részeg vagy, hogy nem is tudnál mit kezdeni egy lánnyal
3/5 A kérdező kommentje:
Azt még nem mondtam, hogy nem is próbálkoztam. Csak arról van szó, hogy van ilyenkor egy fura érzés bennem. Eddig meg 2 év alatt 3-4 buliban voltam, úgyhogy nem maradtam még le semmiről.
2012. júl. 21. 18:59
4/5 anonim válasza:
sose voltam nagyon csajozós bulikba.. kb mindig volt valakim így nem nagyon csajoztam
5/5 anonim válasza:
Próbálj máshol! :) Bárhol lehet, parkban, könyvtárban, metrón, buszon... csak oda kell menni és meg kell szólítani, aki tetszik. (Az alkoholos alámerülés meg kifejezetten taszítja a csajokat, szerintem érdemes átgondolnod.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!