Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak, ha csendes,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha csendes, félénk, elmélkedős, érzelmes jellem vagyok és emiatt nem kellek egy lánynak sem, mert nincs nagy dumám, nem tudok menősködni vagy éppen verekedni sem, mert utálom az erőszakot és a konfliktusokat?

Figyelt kérdés

Emiatt nem vesznek férfiszámba sem a lányok, nem kellek nekik. Már nem is merek kezdeményezni sem élőben, csak nézem a nekem tetsző lányokat, de látom, hogy milyen menő fickókra buknak, ami én nem leszek sosem.

Nem szeretek bulizni sem, utálom a tömeget, jobb szeretnék inkább kettesben lenni azzal a lánnyal, akivel szeretjük egymást, de ez is csak álom, valósággá nem válhat, mert nem vagyok olyan jellem, akitől a lányok benedvesednek.

Van egy ismerősö, csúnya, szemüveges, duci, de olyan nagyképű, beképzelt, másokat lealázós, lenéző stílusa van, hogy bármilyen nőt meg tud szerezni, csak bámulom, hogy csinálja, de a fő probléma, rájöttem az, hogy én inkább csendes, elmélkedős, érzelmes típus vagyok, nem tudok ilyen megalázóan kezelni más embereket, tipikus békepárti diplomata vagyok, csak ritkán tudnak úgy felidegesíteni, hogy igazán beszóljak.

2012. júl. 21. 16:01
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Utolsónál az igazság (és ez mindkét nemre érvényes). Bár nekem a kondizók nem tetszenek, de ez most lényegtelen, a mondanivaló szempontjából!

Ha magadban nem találsz értéket, más sem fog benned! Ne légy kapcsolatfüggő, mert azt megérzik. De érdeklődj őszintén. És szeresd magad: ennyi. :)

2012. júl. 21. 17:54
 22/23 anonim válasza:

Az, hogy mély érzelmeid vannak, elmélkedő típus vagy, és kerülöd a konfliktusos helyzeteket, mind-mind pozitív tulajdonság, ami - hidd el, nagyon kevés emberben van meg! Viszont arra nagyon kell vigyáznod, hogy ezeket a tulajdonságokat megtartsd, úgy, hogy személyiségedet ne másokról mintázd, és ne mások elvárásai alapján formáld, hanem önmagadat add minden helyzetben. És tudom, sokszor ez a legnehezebb. Tudom, miről beszélek, mert egy az egyben ugyanolyan vagyok, mint te. Viszont arra rá kellett jönnöm, hogy az emberek bizony észreveszik, és reagálnak így vagy úgy a belső kisugárzásodra - vagyis arra, amilyennek mutatkozol. Ha önbizalomhiányos vagy, ezt fogod magadból kisugározni, és egy lány rendszerint olyasvalakit keres társnak, aki érzelmileg stabil, és ezt is sugározza ki magából. Légy önmagad tehát, de mert felvállalni sajátmagad mások előtt, és legyél HATÁROZOTT fellépésű. Ez lehet a titka a dolgoknak. A rosszhír viszont az, hogy ezt nem lehet csak úgy megjátszani - ez belülről fakad, belülről jön, vagyis meg kell erősödnöd belülről, hogy aztán ezt a belső pozitív kisugárzást adhasd le a környezetednek is. Vagyis: meg kell hogy erősítsd az ÖN-bizalmadat (Ön-bizalom : bízz magadban). Hogyan tudod ezt elérni? Próbálj pl. olyan apró célokat kitűzni magad elé, amikről tudod, hogy képes vagy véghezvinni, és véghez is viszed, mert megvan hozzá a belső mozivációd, (szándékod), és az akaraterőd (kitartó vágyad, hogy elérd a célodat). Ha pedig végigviszel egy apró tervet, az ad egy belső "megcsináltam!" "képes voltam rá!" érzést, ami bizony meg fogja növeli az önbizalmadat, és jót tesz az önértékelésednek is. Elértél egy adott célt? (pl. egy hónap alatt lefogytál 5 kilót rendszeres apró mozgásokkal), tűzz ki egy újabb célt magad elé, ami élvezettel tölt el, és aminek látod értelmét, hogy energiát fektess bele, mert látod magad előtt, hogy ez hova vezet. A másik nagyon fontos dolog, hogy kezdj el egyre többször olyan helyre járni, ahol

lehetőleg hasonló gondolkodású, érdeklődésű emberek vesznek körül, akikkel eszméket cserélhetsz, netán barátságokat is köthetsz. Ez is pozitív élményekhez vezet, és az önbizalmadat is erősíti. Ha pedig megerősödsz lelkileg, és a belsőd azt sugározza magából, hogy magabiztos, és lelkileg stabil vagy, optimista, és pozitív kisugárzású, a lányok is pozitívan fognak feléd közeledni, és hozzád viszonyulni. Ne feledd: a ha meg akarjuk változtatni a külvilágot magunk körül, előbb magunkon kell változtatnunk. Ha túl zárkózottak vagyunk: legyünk nyitottabbak a külvilág felé. Nem bízunk magunkban, növeljük saját önbizalmunkat és önértékelésünket hogy ezt tükrözhessük a külvilág felé is.

2012. júl. 21. 20:01
 23/23 anonim ***** válasza:

Utolsó, ebben is sok igazság van.

"egy lány rendszerint olyasvalakit keres társnak, aki érzelmileg stabil"

Mindenki ilyen társat keres. Aki érzelmileg nem stabil (ha nő, ha férfi) az hosszútávon nagyon megterheli a másikat, annak "megmentő" kell, ami fárasztó lehet a partnernek.

A többi jó, csak vigyázni kell, nehogy kompenzálásba csapjon át (akaratlanul is!)

2012. júl. 21. 20:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!