Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha csendes, félénk, elmélkedős, érzelmes jellem vagyok és emiatt nem kellek egy lánynak sem, mert nincs nagy dumám, nem tudok menősködni vagy éppen verekedni sem, mert utálom az erőszakot és a konfliktusokat?
Emiatt nem vesznek férfiszámba sem a lányok, nem kellek nekik. Már nem is merek kezdeményezni sem élőben, csak nézem a nekem tetsző lányokat, de látom, hogy milyen menő fickókra buknak, ami én nem leszek sosem.
Nem szeretek bulizni sem, utálom a tömeget, jobb szeretnék inkább kettesben lenni azzal a lánnyal, akivel szeretjük egymást, de ez is csak álom, valósággá nem válhat, mert nem vagyok olyan jellem, akitől a lányok benedvesednek.
Van egy ismerősö, csúnya, szemüveges, duci, de olyan nagyképű, beképzelt, másokat lealázós, lenéző stílusa van, hogy bármilyen nőt meg tud szerezni, csak bámulom, hogy csinálja, de a fő probléma, rájöttem az, hogy én inkább csendes, elmélkedős, érzelmes típus vagyok, nem tudok ilyen megalázóan kezelni más embereket, tipikus békepárti diplomata vagyok, csak ritkán tudnak úgy felidegesíteni, hogy igazán beszóljak.
# 8/10 !
"Nekem volt balhés fiúm, és még a fenekemet is "k*nyalta", imádott. :) "
"Volt már nekem csendes fiúm is"
Neked hány csávód volt?
Úgy látszik neked mindegy milyen, úgyis vége lesz a kapcsolataidnak?
Nem lehet, hogy veled nagy baj van?
Ez sem normális dolog...
Utolsó, ez inkább rátok igaz. A sok csendes csaj a kutyának se kell, csak az olyanok után futtok, aki lekezelő, és kapcsolatban is porig aláz benneteket.
Azoknak tényleg kinyaljátok a feneküket is. :)
11. Messzemenő következtetéseket vonsz le. Két fiút említett, kitudja melyikkel van most, vagy miért lett vége?
Ennyi infóból képtelenség megállapítani.
Előbbinek üzenem még: példa erre két barátnőm. Egyikük gyönyörű, de szende, rendes, kedves, és nem veszik észre, nem becsülik meg.
Másikuk egy "b.nko r.banc", magasról tesz mindenki véleményére, durván lekezelő a fiúkkal- na, tőle mindenki komoly kapcsolatot akar, lihegnek utána, válogathat, minden ujjára jut 10 pasi.:)
Lehet. De a csendes srácok se épp a csendes csajokat veszik észre. Fordítva is igaz.
Talán mindenki a feltűnő embereket veszi észre, ezért sír a sok csendes (ahelyett, hogy jobban kinyitnák a szemüket, és felfedeznék a hozzájuk hasonlókban is a pozitívumokat!)
17
Ne aggódj, a fiúk is így vannak. Mellesleg: én is tapasztalatból írtam a példákat.
És azt sem tudhatod, miért koptatott le? Más oka is lehetett, de hagyjuk. :)
Én meg olyat tudok, hogy csendes, szép, rendes lány jött össze szintén csendes fiúval, de a fiú továbbra is a nagyszájú, menő, "szemét" stílusú lány után sóvárgott, mint élete nagy szerelme után. Ki érti ezt? A lány nyakra-főre fogyasztotta a fiúkat, mindenkit megcsalt, lealázott, és mégis..
De mondom, hagyjuk, bonyolult az emberi lélek. ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!