Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most hogyan tovább?
sziasztok. először is ott kezdem hogy megismerkedtem egy lánnyal de amikor elsőnek találkoztunk az olyan volt (később elmeséltük egymásnak) hogy hajamat se csináltam meg és segitettem apának a kertbe dolgozni tudtam hogy találkozunk de nem volt jelentősége mert egyébként bográcsolni hívtuk őket. Az ő részéről is igy volt haját éppen hogy megfésülte nem is öltözött fel úgy ahogyszokott mert azt mondta magába amikor elindultak hogy jó vagyok én így úgyis van barátom nem lesz semmi. A barátjáék másnap kimentek Horvátországba nyaralni haverjaival és a családjával. Mi 2 hétig minden este találkoztunk sétáltunk vagy filmet néztünk. Egyre közelebb kerültünk egymáshoz egész filmezés alatt fogtuk egymás kezét a múltkor kisértem haza uton hazafelé fogtuk egymás kezét. Telt múlt az idő egyre közelebb kerültünk egymáshoz és már azt sem tudta mi a jó neki. (barátja vagy én). Tegnap este hazakisértem és négyszer smároltunk.
Ő szerinte ha találkozik a barátjával minden megy tovább úgy ahogy eddig volt vagy nem. Abba szeretném a segitségeteket kérni hogy most mit tegyek nagyon rosszúl érzem magam mert én közbe beleszerettem de ő is többet érez irántam. Most hogyan tovább? kérlek irjátok meg mi tévő legyek? már sirás szélén vagyok, annyira hiányzik.
bocsi hogyha egy kicsit hosszú és azért is ha van benne hiba. kérlek segitsetek. eElőre is köszönöm.
18/F

köszi a gyors választ
Tudom és szégyellem is magam emiatt hogy olyanra mentem rá, tiszteletbe tartottam hogy van barátja, de most na nemtudok mit csinálni érzéseknek nemtudtam parancsolni.
Énse és Őse de neki volt barátja. Ja és még azt mondta hogy én vagyok azideálja.
írjatok még köszi.

köszi a választ.
De amúgy ő nemolyan lány ő nem váltogatja a partnereit ő fiúval nem szakit megvárja hogy a fiú szakitson vele.
Én nagyon szeretném ha összejönnénk. ...

köszönöm a gyors válaszokat.
írjatok még.
Amúgy amikor smároltunk azt mondta hogy úristen mit tettem de utána azt mondta hogy nem érzem hogy megcsaltam Z...-t.
Minden esetre én örülnék neki hogyha összejönne.
Megfogom vele beszélni hogy most hogyan tovább?! De szerintem ő tagadja hogy nem szeret mert ha nem igy lenne nem csinálna ilyeneket (csók,kézfogás stb.)
Amúgy azt mondta hogy jóvolt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!