Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma (jul.20. ) a metrón láttam egy gyönyörű lányt, lehet, hogy én is szimpatikus voltam neki, hogy tudnám megtalálni? Lányok, volt ma a metrón olyan fiú, aki szimpatikus volt? (a Deákon szálltam le)
"Nem hazudok..:D Tényleg így volt...
Mit számít h elhiszed vagy sem..."
légyszi mond azt h csak valami értelmetlen viccből írtad D:
Héé 9-es vagyok..:'D
Nem nagyon érdekel, hogy mit hisztek..:D Lenne értelme, hogy itt most hazudok? gondoljatok már bele istenem..-.-
"Lenne értelme, hogy itt most hazudok? gondoljatok már bele istenem..-.-"
"#7: ez aztán a hihetetlen sztori. Tényleg ugyanott nyaralt mint egy évvel korábban? Hazudsz bzmg."
most TÉNYLEG. ebből a válaszból abszolút nem érzed az iróniát?:D
Jól eltaláltátok. Nem nagyon mertem volna oda menni. Meg mondjuk anyukám is ott volt, így kellemetlen lett volna.
De milyen ürüggyel mehetnék oda hozzá? Úgy érzem, hogy a külsőmmel nincs probléma, de és még is határozatlan vagyok.
Mindenesetre memorizáltam az arcát, hátha egyszer össze futok vele.
Egyébként megtörténhet, hogy találkozok egyszer vele még egyszer. Pl.: tegnap láttam a Nyugatinál az aluljáróban azt a lányt, akit a Csillag Születik stúdiójában (velem ült szemben).
De nem hiszem, hogy megint összejönne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!