Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, (fiúk) ti randiznátok Justin Bieber-rel?
Figyelt kérdés
Igen, most ez a legnagyobb gondom és nem tudok aludni! xD Sorry. Amúgy én igen!2012. júl. 20. 02:03
31/53 anonim válasza:
Oké, akkor majd a sajátomat eladom. :)
32/53 anonim válasza:
Istenem , már egyszer szóltam ,hogy ide 18 éven aluliak nem írhatnak.
Egyébként a fordítás véletlenül sem jó!
33/53 anonim válasza:
Nem,mintha barmi kozom lenne hozza,de 19 eves vagyok es Amerukaban tanulok. Utolso te british englisht tanulsz/tanultal? A forditas pedig jo. Igaz en Floridaban lakok es nem Kanadaban,de amerikai angol fordításban hibatlan. :) Egyebkent nem tok mind1,hogy jart ezzel a Bieber gyerekkel? Ha igen egeszsegere,ha nem akkor meg nem. Most kb ugy csinaltok,mintha ez egy fontos dolog lenne. XD
34/53 anonim válasza:
ugyanmár direkt beírtam google fordítóba és lám igazam lett szóról szóra ugyan az ;) Még csak véletlenül sem hibátlan és csak hogy tudd a fordító nem ismeri a nyelvtant szóval legközelebb majd kérdezd meg az angoltanárnénidet hogy fordítsa le kislányom.
35/53 anonim válasza:
te meg ha sejtem ugyan az vagy más accountról :,D
Ismerem a 14 évesek trükkjeit , jaj bocsi vagy inkább 19 éves floridai nem british english lányokét...
36/53 anonim válasza:
amúgy ez a randizás kategória, de írhatnak kiskorúak is. ;)
37/53 anonim válasza:
Jézusom...ti betegek vagytok!!!!!!
38/53 A kérdező kommentje:
:D LOL.
Ez most annak a lánynak szól aki állítólag jár Justinnal: Te vagy Caitlin Beadles??? :D (remélem jól írtam) Csak azért mert ő az a lány akivel járt JB! :D
2012. júl. 26. 18:41
39/53 anonim válasza:
télleg? én eddig azt hittem, azzal a Seelena gyerekkel...
40/53 A kérdező kommentje:
Igen, most Sel-lel jár. Caitlin-nel járt 14-15 éves korába! :D
2012. júl. 27. 03:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!