Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, (fiúk) ti randiznátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, (fiúk) ti randiznátok Justin Bieber-rel?

Figyelt kérdés
Igen, most ez a legnagyobb gondom és nem tudok aludni! xD Sorry. Amúgy én igen!
2012. júl. 20. 02:03
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
utolsó: küld mintát a fanszörzetéből! .D
2012. júl. 23. 01:39
 22/53 A kérdező kommentje:
Ugyan már, csak kamuzott! :D Csak játssza itt magát! xD
2012. júl. 23. 01:43
 23/53 anonim ***** válasza:
Tudjátok gyerekek ezt a csúúúúnya kategóriát 18 év alatt nem szabad ám látogatni :3 Menjetek szépen aludni ! JÓéjszakát!
2012. júl. 23. 01:50
 24/53 A kérdező kommentje:
Igen, jól mondod. Akkor mehetsz is! Kis 14 éves vagy! -.-
2012. júl. 23. 01:55
 25/53 anonim ***** válasza:

Persze. Nem vagyok JB-fan, de bírom a srácot (nem hallgatok tőle számokat, de szerintem szép hangja van). Meg a Boyfriend klipbe még helyes is.:D Jól áll neki ez a felállítot haj.

Akik f*szik, és azért mondják rá hogy b*zi, azok irigyek, vagy követik a divatot, mert mindenki aztmondja rá, aztmondom énis.

16/L

2012. júl. 23. 08:01
 26/53 anonim ***** válasza:
70%

"Hát,ha elhiszed,ha nem így volt. Hogy bizonyítsam be?"

1.Mikor és hol ismerkedtetek meg?

2.Bizonyára valahogyan kommunikáltatok, ezért fordítsd le a következő egyszerű mondatot magyarról angolra: "Az itt ismertetendő kötet azért született meg, hogy a közigazgatás-tudomány egy jelentős kérdését: a közigazgatás egyszerűsítését elemezze."

2012. júl. 23. 11:08
 27/53 anonim ***** válasza:

26-os: Basszus, ezt szerintem csak az angoltanár tudja. X) Alapfokkal is lehet beszélgetni angolokkal (jelen esetben kanadaiakkal), nem kell ilyen hosszú közigazgatási cuccokat fordítgatni. :) Tapasztalat.

23-as: Randizás kategóriában van már. ;) úgyhogy szabad. :D Meg amúgy én az Egy véletlen kérdésből találtam erre.

2012. júl. 24. 03:31
 28/53 anonim ***** válasza:
De akkor is kérek mintát a fanszörzetéből!!!! Eladom jópénzért a neten. ;P
2012. júl. 24. 03:31
 29/53 A kérdező kommentje:
Ezzel az erővel levághatod a sajátodat is és add el azt! :D Bár nem hiszem, hogy sokat adnának érte! xD
2012. júl. 24. 13:32
 30/53 anonim ***** válasza:
25%

14 voltam amikor "jártunk" így nincs mintám a fanszörzetéből...Apukám amerikai és kint élünk 12 éves korom óta és az ő apukája apukám cégtársa volt. Persze tartjuk a kapcsolatat,kb 3 havonta 1x,ha skyp-olunk...

"Az itt ismertetendő kötet azért született meg, hogy a közigazgatás-tudomány egy jelentős kérdését: a közigazgatás egyszerűsítését elemezze." : The volume has been discussed here that the science of public administration is a major question: to analyze administrative simplification."

Még valami? o.O xDD

xoxo

2012. júl. 25. 11:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!