Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, (fiúk) ti randiznátok Justin Bieber-rel?
Persze. Nem vagyok JB-fan, de bírom a srácot (nem hallgatok tőle számokat, de szerintem szép hangja van). Meg a Boyfriend klipbe még helyes is.:D Jól áll neki ez a felállítot haj.
Akik f*szik, és azért mondják rá hogy b*zi, azok irigyek, vagy követik a divatot, mert mindenki aztmondja rá, aztmondom énis.
16/L
"Hát,ha elhiszed,ha nem így volt. Hogy bizonyítsam be?"
1.Mikor és hol ismerkedtetek meg?
2.Bizonyára valahogyan kommunikáltatok, ezért fordítsd le a következő egyszerű mondatot magyarról angolra: "Az itt ismertetendő kötet azért született meg, hogy a közigazgatás-tudomány egy jelentős kérdését: a közigazgatás egyszerűsítését elemezze."
26-os: Basszus, ezt szerintem csak az angoltanár tudja. X) Alapfokkal is lehet beszélgetni angolokkal (jelen esetben kanadaiakkal), nem kell ilyen hosszú közigazgatási cuccokat fordítgatni. :) Tapasztalat.
23-as: Randizás kategóriában van már. ;) úgyhogy szabad. :D Meg amúgy én az Egy véletlen kérdésből találtam erre.
14 voltam amikor "jártunk" így nincs mintám a fanszörzetéből...Apukám amerikai és kint élünk 12 éves korom óta és az ő apukája apukám cégtársa volt. Persze tartjuk a kapcsolatat,kb 3 havonta 1x,ha skyp-olunk...
"Az itt ismertetendő kötet azért született meg, hogy a közigazgatás-tudomány egy jelentős kérdését: a közigazgatás egyszerűsítését elemezze." : The volume has been discussed here that the science of public administration is a major question: to analyze administrative simplification."
Még valami? o.O xDD
xoxo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!