Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan hívjam el ha csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hívjam el ha csak barátságot akar?

Figyelt kérdés
22f vagyok, nagyon tetszik egy 25 éves lány, tudja hogy bejön nekem, de azt mondta, hogy maradjunk barátok. Az a helyzet, hogy lehet le fogok számolni a munkahelyemen (de ezt nem akarom híresztelni még neki sem mert nem 100%), és lehet soha többet nem fogom látni. Később ha tényleg nem változik a véleménye rólam, akkor leszállok róla, de amíg még van rá alkalmam szeretném elvinni vacsorázni, csak azt nem tudom, hogyan hívjam el, hogy ne utasítson vissza?
2009. júl. 14. 14:26
 1/5 anonim ***** válasza:
hát hívd el barátilag vacsorázni. :)
2009. júl. 14. 22:00
 2/5 anonim ***** válasza:

Én is hasonló cipőben járok. Van egy ismerős csaj, elég régóta ismerem, és kezdek kicsit többet érezni iránta mint barátság, de ő mindig arra hívatkozik, hogy a barátságot nem akarja tönkretenni, de jön velem bulizni meg ilyenek, meg a minap filmeztünk, és bújt, meg hagyta, hogy átöleljem, kézfogás meg ilyenek. Nagyon jól el tudunk beszélgetni.

Lehet, hogy attól fél, hogy mi lesz ha valami miatt nem müködik? Hogy tudnám meggyözni, hogy ne azon agyaljon, hogy mi lesz ha nem müködik, mert akkor azt vonza be, hanem azon, hogy igen is jól müködhet:D

Krisz

2009. júl. 15. 11:25
 3/5 A kérdező kommentje:
Detto. Ő sem akarja többet, és én sem akarok hogy rosszabb legyen. Asszem azon kívül, hogy felhívom és mondom neki hogy találkozzunk hétvégén, nem tehetek többet. Két hétig más alkalmam nem lesz, és kitudja mikor küldenek el vagy számolok le. Ilyen dögmelegbe talán még rá is ér, hisz mit lehet ilyenkor csinálni?
2009. júl. 15. 14:46
 4/5 A kérdező kommentje:
Tudok ám fogalmazni. :)
2009. júl. 15. 14:47
 5/5 anonim ***** válasza:

Mondjuk lehet, hogy nálad azért nem, mert házi nyúlra nem lövünk effektus van érvényben?

valahogy burkoltan ki kellene puhatolni, hogy ez van-e a dologban, vagy egyszerűen nem jössz be neki, mint pasi.

2009. júl. 16. 01:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!