Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan hívjam el őt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hívjam el őt?

Figyelt kérdés

Ma este megyünk a sörfesztivàlra én meg pàr haverom meg egy pàr làny és az egyik làny tetszik, sokat szoktunk dumálni meg minden de nem tudom, hogy hogy mondjam el neki, hogy nagyon kedvelem meg, hogy én többet is el tudnék képzelni baràtsàgnàl... esetleg ott kéne félrehívnom őt? És ha igen mit mondjak neki?

15F (A làny 16)

2012. júl. 19. 02:30
 1/2 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle, hogy részegen ribancos lesz e.
2012. júl. 19. 02:38
 2/2 anonim ***** válasza:

" hogy mondjam el neki, hogy nagyon kedvelem meg, hogy én többet is el tudnék képzelni baràtsàgnàl..."

Odamész hozzá és a képébenyögöd... Nem értem, hogy hogy lehetsz ennyire hülye..?! :d

2012. júl. 19. 02:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!