Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is van így ezzel?
Szeretnék olyan lányt találni, aki vékony alkatú és arcra is nagyjából okés, de mégis inkább a jellemre érdekelne és nem a külseje először is, azaz nem kérek se képet se semmit nem faggatok hogy néz ki, hanem csak levelezgetve ismerkednék meg vele és így dönteném el, hogy összeillünk-e jellemre.
Szoktam ilyet csinálni és volt már randim is, meglepetésemre egy nagyon szép lányt fogtam ki, de mondtam is neki, hogy ha csúnya lenne akkor is tudnám szeretni, mert megkedveltem a jellemét a levelezések alatt.
Most újra szretnék hasonló módon ismerkedni lányokkal. Egyelőre nem tudom hol kezdjek hozzá. De remélem hamar találok újra egy különleges lányt.
Szia
Én sima képes társkeresőn jártam sikerrel. Nem volt ilyen megkötésem és úgy nagyjából tiszta volt mire számíthatok a kép alapján de az is jó amit te tervezel. Külföldön voltam és másfél hónap után tudtunk csak találkozni és közben végig leveleztünk.
De csak is e-mail volt mert cseten egy hét alatt elfogy a létező összes téma, javaslom ezeket hogy fészbúk meg MSN messziről kerüld az elején, skypot is. Csak levél, az is napi 1-2. Így van miről írni, aznapról, meg egymásról is.
Én nagyon élveztem annak ellenére hogy nem tudtunk korábban találkozni mert elhiheted nem másfél hónapig vártam volna.
4 hónapja vagyunk együtt, plusz az a másfél mikor ismerkedtünk. Minél tovább vársz és jól megismered annál jobban fogod várni a találkozást és kevésbé leszel ideges. Nálam az első randi simán ment.
Szóval azt mondom vágj bele tesó, sok sikert mindehhez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!