Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők véleményére lennék kiváncsi, milyen tanáccsal tudnátok rajtam segíteni? Részletek lennt!
Van egy 29 éves nő, akibe őrülten szerelmes vagyok és a kezdeti ismerkedésünket (akkor nem akart kapcsolatot) elrontottam azzal, hogy hamar belezúgtam és őszintén kifejeztem számára érzelmeimet, tehát sajnos elijesztettem magamtól.
Tudom, hogy Én is bejövök neki, kedvel, de nem szeret, mert nincs meg az a hülye szikra. Eddig csak párszor találkoztunk, de hosszú idő után majd most fogok vele. Pár évvel fiatalabb is vagyok tőle.
Arra lennék kiváncsi, szerintetek hogyan tudnám levenni a lábáról a találkozáskor, hogy a találkozásaink folyamatossá válljanak és legyen esélyem meghódítani?
Nem randizok vele, csak találkozok!
Önmagamat adom!
Mindössze valami olyasmire gondoltam, hogy majd személyesen elmondom neki, mennyire nagyon sajnálom, hogy túl hamar kifejeztem számára a bennem felé nézve kialakult tiszta, őszinte érzéseimet és hogy ezzel elijesztettem magamtól. Meg mivel tényleg nagyon fontos nekem, általa mégjobb ember lettem, amikor vele társalgok mindig jó kedvem van, kizárom a külvilágot. Annyire vonzó számomra az egész lénye, hogy számomra Ő nem csak egy nő a sok közül, hanem Ő számomra az a bizonyos nő! Nem tudnék életem végéig sem megbocsájtani magamnak, ha a lúzerségem miatt tartana távolságot tőlem.
Valami ilyesmire gondoltam, és ehhez kérnék egy kis plusz segítséget, hogy Ti nektek, mint hasonló korú érett nőknek mi esne ilyen esetben jól, ami megdobogtatná a szíveteket és lenne esélyem találkozgatni vele, közös programokra?
Ki tudja, hátha írtok 1-2 jó ötletet, ami megy a személyiségéhez, illetve a történetembe is! :)
Előre is nagyon szépen köszönöm!
Az nem kifejezés, hogy mennyire nagyon őrülten szerelmes vagyok belé!
De lehet, hogy van 1-2 szó, amit mondanék, csak nem gondolom, hogy fontos lehet, vagy azt hiszem nyomulós lenne, de valójában meg biztos jól jönne ha mondanám és ezért tettem fel a kérdést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!