Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők véleményére lennék kiváncs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők véleményére lennék kiváncsi, milyen tanáccsal tudnátok rajtam segíteni? Részletek lennt!

Figyelt kérdés

Van egy 29 éves nő, akibe őrülten szerelmes vagyok és a kezdeti ismerkedésünket (akkor nem akart kapcsolatot) elrontottam azzal, hogy hamar belezúgtam és őszintén kifejeztem számára érzelmeimet, tehát sajnos elijesztettem magamtól.

Tudom, hogy Én is bejövök neki, kedvel, de nem szeret, mert nincs meg az a hülye szikra. Eddig csak párszor találkoztunk, de hosszú idő után majd most fogok vele. Pár évvel fiatalabb is vagyok tőle.

Arra lennék kiváncsi, szerintetek hogyan tudnám levenni a lábáról a találkozáskor, hogy a találkozásaink folyamatossá válljanak és legyen esélyem meghódítani?

2012. júl. 18. 09:51
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Szerintem épp az a lényeg hogy ne akard meghódítani!Legyél vele közömbös kissé.Baráti alapon nézz rá,ne úgy mint régen.Ne lássa rajtad hogy valamikor is tetszett!Nem mondom hogy legyél vele otromba,meg ilyenek...Csak ne kezdeményezz!Ezt ő majd kihívásnak fogja venni és lehet hogy most majd máshogy alakul a kettőtök sorsa...Ez is egy megoldás...
2012. júl. 18. 09:58
 2/15 anonim ***** válasza:
Egyet értek az első válaszolóval. Azt lássa, hogy nem futsz, csak sétálsz utánna.
2012. júl. 18. 10:03
 3/15 anonim ***** válasza:

"Ezt ő majd kihívásnak fogja venni és lehet hogy most majd máshogy alakul a kettőtök sorsa"

Ez nem biztos. Nem mindenki műxik így. :)

Inkább középút: őszinte érdeklődés, egyértelmű vonzalom. De ne akaszkodj, ne kapaszkodj belé! :)

2012. júl. 18. 10:16
 4/15 anonim ***** válasza:
elég egyszerű, folytasd ott, ahol abbahagytad, de ne nyomulj annyira
2012. júl. 18. 11:19
 5/15 anonim válasza:
Próbálj vele barátként viselkedni, ismerkedjetek, és később majd elhívhatod valahová..:)
2012. júl. 18. 13:17
 6/15 A kérdező kommentje:

"Inkább középút: őszinte érdeklődés, egyértelmű vonzalom. De ne akaszkodj, ne kapaszkodj belé! :)"

Szerintem is ez a szívéhez vezető út!

De mégis hogyan?

2012. júl. 18. 14:56
 7/15 anonim válasza:
Lássa, hogy érdekled őt először is.Szóval kérdezgesd róla és hagyd hogy válaszoljon, de azért ne olyan legyen mintha te lennél a riporter.Szóval te is beszélj kicsit magadról:)
2012. júl. 18. 15:28
 8/15 anonim ***** válasza:

Én írtam ezt. :)

"Inkább középút: őszinte érdeklődés, egyértelmű vonzalom. De ne akaszkodj, ne kapaszkodj belé! :)"

Őszinte érdeklődés, vonzalom = egyértelműen kifejezed, hogy ő kell neked, "különleges" számodra (ne sablonszövegekre gondolj- csak ha tényleg az). Sokat jelent. Értékeled. Dicséred. Ezzel együtt: érezteted, hogy "adsz" neki, nyer veled, tehát megőrzöd az önérzetedet. Sokat kapsz tőle, de sokat is akarsz (és tudsz) adni számára ebben a kapcsolatban.

Ne akaszkodj, ne kapaszkodj- Fentinek a "másik oldala". Ne azt érezze, hogy ő egy "pótlék" neked, "mindegy, csak legyen már barátnőd", hanem kiválasztottad Őt. És ezt független, szuverén személyként tetted. Nem azért "kell", mert egy kapcsolatfüggő vagy, aki keres "egy csajt". Hanem, mert a személye fogott meg.

Ilyesmi. Ezt találják el sokan nehezen. A "középutat". És ezért magyaráznak minden hülyeséget bele, hogy ki kell a nőknek, férfiaknak.

Pedig egyszerű- az ilyen személyiség, hozzáállás tudja megfogni leginkább őket. :)

2012. júl. 18. 15:42
 9/15 A kérdező kommentje:

Sajnos semmi újat nem mondtatok számomra!

Egy jó ideje már ismerem. Éreztettem vele, hogy nagyon különleges nő számomra és nekem csakis ő kell, akármeddig várok rá és ez az idők alatt tudatosodott is benne!

A beszélgetésekkel is minden oké!

Igazából a legfontosabb, az a bizonyos szikra kiválltása hiányzik! :(

2012. júl. 18. 18:31
 10/15 anonim válasza:
Szerintem add önmagadat ha sikerült elérned hogy elmenjen veled egy randira akkor jobban értékelné ha nem egy álarc mögé bújva mennél el vele, de tényleg ne akaszkodj rá!
2012. júl. 18. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!