Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy küzdhetném le a gátlásaimat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy küzdhetném le a gátlásaimat?

Figyelt kérdés
Olyan lányokkal, nőkkel gond nélkül el tudok beszélgetni, akikkel nem tudnék kapcsolatot elképzelni. (16 alatt és 30 felett). Viszont ha korban hozzám illővel beszélek, egyszerűen nem tudok normálisan gondolkodni. Stresszelek, értelmetlen dolgokat mondok. Ugyanez a helyzet, ha neten levelezünk valakivel. Egyszerűen nem tudok felszabadultan írni, rettegek attól, hogy hülyének néz és nem válaszol.Hogy lehetne ezen változtatni?
2012. júl. 17. 20:07
 1/2 anonim ***** válasza:

Igyál egy felest! :D

Csak vicceltem. Én is ilyen izgulós típus vagyok, mint te, csak én lány. Én, ha zavaromban nem tudok beszélni egy sráchoz, akkor általában ők átveszik a beszélgetés irányítását. Ha kicsit feloldódom mellette és érdekel, amiről beszél, akkor hozzászólok vagy utána én is elkezdek egy témáról beszélni.

Szerintem nem baj, hogy ilyen vagy, a legjobb megoldás az, ha minél több ilyen lánnyal beszélgetsz vagy ismerkedsz, így előbb vagy utóbb feloldódnak a gátlásaid és nem szorongsz a jelenlétükben.

Sok szerencsét a továbbiakban!

2012. júl. 17. 20:47
 2/2 anonim ***** válasza:
Egyszerű: Amikor beszélsz velük, úgy beszélj, mintha nem akarnál semmit tőlük, mintha csak munkahelyi kollégák lennének, de azért őrizd meg a férfiasságodat, hogy mindig lássák kivel van dolguk :)
2012. júl. 17. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!