Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan küzdjem le könnyebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan küzdjem le könnyebben a gátlásaimat?

Figyelt kérdés
Azokban a ritka pillanatokban mikor sikerült az életben, olyan felszabadult voltam és szerethető is. De valamilyen oknál fogva, valószínűleg a bizalmatlanság miatt általában olyan merev vagyok, hogy egy csaj sem akar tőlem semmit és az agyam is sokszor leblokkol emiatt. Túl sok idő kell nekem, hogy eltudjam engedni magam valakivel, de így sosem lesz barátnőm. Hogy küzdhetném ezt le, hogy közvetlenebb lehessek jóval hamarabb? Nincs semmilyen testi defektem, átlagos pasinak mondanám magam, de valamiért önbizalomhiányom van.
2011. dec. 2. 00:53
 1/9 anonim ***** válasza:
37%
pia, csak nehogy a rabja legyél mint én
2011. dec. 2. 01:11
 2/9 Kobudera ***** válasza:

Hány éves vagy? Van a piánál egy sokkal jobb módszer! De ez csak a valóban akaró embernél működik. Valamiért önbizalomhiány... Miért? Vállald fel Magad és mások előtt. Írd le. Mindennek van oka, Te is tudod. Eszem, mert éhes vagyok pl.

Az önbizalomhiány, vagy a félelem nem ugyanaz, bár egyik fakadhat a másikból.

2011. dec. 2. 01:19
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem tom, sokáig pattanásos voltam, de az már igazából elmúlt... Úgy gimnazista koromig jól voltam, aztán történt valami ami totálisan gátol az életem normálisan élésében és már nagyon unom mert én többnek érzem magam annál amit mutatok. :-\
2011. dec. 2. 08:23
 4/9 Kobudera ***** válasza:
Kihagytad az életkorodat. Amúgy ez érdekes megfogalmazás amit használsz... Olvass önismereti könyveket.
2011. dec. 2. 08:49
 5/9 anonim ***** válasza:
Hát az életkorodat tényleg nem írtad... am ha olyan iskolai rendezvény lenne, ahol akár poénos előadást adsz vmi jó kis zenére, akkor már sztem nőne az önbizalmad. A taps sokat jelent... és ha egy pasi akár egy jó zenére jót alkot, vagy vicceset eddig mindig nyerő volt... Bár én lány vagyok, de akkor lettem bátrabb amikor anno a suliban előadtunk egy táncot... Azóta sokat szerepelek bár nekem ez az életem, így a kiállásom is magabiztosabb, könnyebben beszélek idegenekkel is. (ettől függetlenül a külsőmmel kapcsban nem vagyok magabiztos soha teljesen de sztem ez így jó)
2011. dec. 2. 13:03
 6/9 A kérdező kommentje:
Amúgy már gondoltam arra, hogy csak szexelnem kéne egy nagyot, de mint mondtam egy ilyen görcsös pasi senkinek sem kell. :D
2011. dec. 2. 15:38
 7/9 A kérdező kommentje:
Ja és 20.
2011. dec. 2. 15:38
 8/9 anonim ***** válasza:

Először is ismerd meg saját magad, tárd fel a legbensőbb énedet. Próbáld megkeresni azokat a tényezőket, amik miatt ilyen vagy, vagy ilyennek hiszed magad, mert ezek között óriási különbség van. Amit belül érzel vagy tudatosítasz magadban, azt mutatod a külvilág felé, ami szerintem a te esetedben nagyon nem az, ami valójában vagy.

Zárójelben hozzáteszem, és is valahogy így vagyok, mint te, csak én lány vagyok. Például ez a kommented igaz rám is: "Úgy gimnazista koromig jól voltam, aztán történt valami ami totálisan gátol az életem normálisan élésében és már nagyon unom mert én többnek érzem magam annál amit mutatok." Ugyan én nem tudom, hogy nálad mi volt ez a valami, de mindenképpen ezt kell megtalálnod, mert akkor minden marad ugyan úgy, ahogy eddig volt. Az írásodból egyértelműen kiderül, hogy változni/változtatni akarsz, mert nem érzed magad jól a bőrödben. Már azzal, hogy ez a tény átfutott az agyadon, egy lépést tettél a felé, hogy tényleg az legyél, aki valójában vagy.

2011. dec. 2. 16:32
 9/9 anonim ***** válasza:

Én is ilyen voltam. Aztán mégis lett barátnőm. Majd még egy, majd házasság. Tíz évvel később válás. Régen sem voltam nagy csajozó arc, tehát nem volt mire visszaemlékeznem.

Társkeresőztem és volt pár randim. Az első pár óriási csalódás volt. Rájöttem, hogy azok a lányok nagyon üresek volt. Akadt 10 évvel fiatalabb leányzó is. Kiderült, hogy nem nézhetek ki nagyon sz@rul, ha ilyen fiatal lányok eljönnek velem randira. Azt vettem észre, hogy én nem/sem akarok második randit. Volt, akit lazán megszerezhettem volna.

Helyére került az önbizalmam. Egyre könnyebben ismerkedtem személyesen és megtaláltam a páromat. (Első pár alkalommal nagyon nehéz volt megszólítani egy ismeretlen lányt.)

Legyél lazább és ne csak azzal beszélgess, akit fel akarsz szedni!

2011. dec. 2. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!