Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem foglalkozom a csajokkal, akkor tényleg könnyebben jövök vele össze?!
Tehát várjam meg míg a csaj udvarol nekem?! vagy mi?
de én tök szeretek küzdeni, és vonz a dolog, hogy tenni kell a dolgokért, hogy megkapjam őket...:P :D
Vagy ez a mai világban már nem divat? és ha én akarok udvarolni egy csajnak, akkor az kinevet és szánalmasnak néz?!
bocsi de 2 éve udvaroltam utoljára, nem most volt, és ugy vettem észre sokat változott a világ, és a csajok felfogása is sajnos...:S
24/F
Nem tudok más lányok nevében beszélni, de nekem nagy öröm, amikor egy férfi felvállalja az érzéseit.
Sajnos egyre kevesebben vannak akik még udvarolnak. Én gyakorlatilag az első olyan fiúnak lettem a barátnője, akinek "végre" eszébe jutott udvarolni is :)
21/L
utsó:
ezt én is így gondolom..:P nem talpnyalásról, meg árnyékát is követő kiskutyus image-ről beszélek, hanem udvarlás, gesztusok, csipkelődés, megnevettetés, egyáltalán a kapcsolat felvétele vele...:P nemtom nekem ez olyan természetes...
egyszer volt oylan csajom, aki nagyon nyomult, felszedett engem tulajdonképpen, de semmi motiváció nem volt benne, hogy van...:S ugyéreztem nem is az enyém, hisz semmit nem tettem érte...:D
szal nekem ez snassz...és örülök, hogy legalább pár csaj van akinek még bejöd az udvarlós vidám srác :P
mondasz valamit haver....:D
hmm...lehet taktikát váltok, bár az hogy keresi a társaságom...hát nemtudom....az már majdnem nyomulás dolog...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!