Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
a,fogalmam sem volt hogy ki ő
b,köze nincs a férfihez
Tekintsük kép nélkül a dolgot, mert azt inkább nem jellemezném.
Egy NORMÁLIS NŐ, szerinted ha meghallja hogy "VV Fecó" akkor mit jut eszébe? egy alulművelt idióta, aki egy sz@r becenévvel, és egy undorító showba való jelentkezéssel próbál "hírnévre" és pénzre szert tenni, mert máshogy nem sikerül boldogulnia az életben, és akkora egy semmirekellő, hogy bőven belefér hogy fél évig (vagy meddig vannak a villában) nem dolgozik semmit, magyarul alapból nincs munkája, vagy csak egy alkalmi sz@r.
Szerinted ez minden nő álma?:D
Egyáltalán nem az, nekem nem jön be :/
19/L
Ha nem linkeltél volna képet , akkor én tettem volna fel egy kérdést .
H ki az a vv Fecó hát hánynom kell tőle , ez az őszinte véleményem .
Hát szexeljen vele a barátnője va amije van , mert tényleg kép alapján kiábrándító .
Meg hát h való világ az embereknek a nagy része nem kíváncsi arra h beteszik a valagukat , egy villába és egész nap nyávognak meg teszik az agyukat a kamerák előtt .
nem
mert: roma
nem jó pasi
buta, mint a föld
csúnya
hisztis
munkakerülő
iskolázatlan
ápolatlan
semmi jövője nincs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!