Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ismertek olyan kapcsolatot,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismertek olyan kapcsolatot, ahol a pasi keres annyit, hogy a nőnek nem is kell dolgoznia?

Figyelt kérdés
És a nő ezt kihasználva nem is dolgozik és nem is fog csak otthon van.
2012. júl. 16. 16:25
 1/5 okoska31 ***** válasza:

nézd, ha az otthon van azt jelenti, hogy vezeti a háztartást és neveli a gyerekeket, akkor dolgozik.

ha pedig egész nap csak alszik, meg a körmét reszelgeti, akkor előbb-utóbb unatkozni kezd, amit az elején a plázában és műkörmösnél vezet le, aztán fogad egy szeretőt - majd amikor kipattan a balhé, közli a pasival, hogy unatkoztam, mert nem történt semmi, Te meg túl sokat dolgoztál. Szóval utóbbi esetben menjen csak szépen dolgozni, nyilván csinálhat bármilyen keveset fizető munkát, amit szeret is.

2012. júl. 16. 16:27
 2/5 anonim ***** válasza:
Én ismertem közelről, sok szabadidejében eljárt félrekefélni is!
2012. júl. 16. 16:38
 3/5 anonim ***** válasza:

Igen ismerek. Nekik volt 5 gyermekük és a feleség többet dolgozott otthon, mint ha egy napi 8 órás állása lenne.

Ha nincs gyerek és az asszony csak otthon nézi a tévét, akkor hülye a férj, hogy ezt megengedi neki! Már olyan nővel sem foglalkoznék, akinek nincsenek tervei, és tud otthon ülni!

2012. júl. 16. 16:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Ismerek. Se gyerek,se semmi,éli a világát,és egy undorító élősködő,aki jó dolgában csak pletykálni és másokat kiidegelni képes. Ezért hajtok,mert én nem akarok eltartott lenni,akinek mindent csak úgy odaadnak,lényeg,hogy ott díszelegjen az ágyban,aztán attól fél,hogy kirúgják,ha nem elég jó,és nincs hova mennie.
2012. júl. 16. 17:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem ismerek, de ha minden jól megy, akkor 1-2 éven belül elérem ezt a szintet. Ha sikerül, akkor a párom nyugodtan kereshet egy 4-6 órás munkát. Így több ideje jut gyerekekre és a lakásra, de pihentebb is. Dolgozni kell.
2012. júl. 16. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!