Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lánnyal nem jöhetnék össze randizás nélkül? :D
Figyelt kérdés
A lényeg, hogy nagyon tetszik egy lány (18 évesek vagyunk mind ketten) és szerintem neki is bejövök. És a problémám, hogy nem merem elhívni randizni. Nem akarok kifogásokat keresni de szerintem tudom az okát. Egyszerűen nagyon fukar vagyok magammal és másokkal is. Eddig nem volt sok barátnőm és azok nem is komolyak voltak. Ez úgy gondolom komoly lenne DE gondolom egy randin nekem kell állni az összes költségét vagy ti hogy szoktátok? (hozzáteszem nem vagyunk nagyon szegények csak spórolós a családunk) Tehát randizás nélkül nem tudunk valahogy összejönni? :D Vagy történt már meg valakivel ilyen, hogy csak találkozgattak, beszélgettek és minden pénz költés nélkül összejöttek? Persze később vennék neki ezt-azt de most míg nem jövünk össze az szinte kidobozz pénz lenne...2012. júl. 16. 23:05
11/18 anonim válasza:
Ez annyira szánalmas, már ne is haragudj.
Ilyen hozzáállással sosem lesz barátnőd (max. ha kifogsz egy hozzád hasonlót, akkor "szép" kapcsolatotok lesz :D).
Mondom ezt úgy, hogy szegény családból származok, spórolós is vagyok, de lány létemre nem esik nehezemre randin meghívni bármire a másikat...
14/18 A kérdező kommentje:
Na erőt vettem magamon de hol találkozzak vele?
2012. júl. 18. 01:41
15/18 A kérdező kommentje:
Este 5-6 fele beszéltük meg de kávézó vagy cukrászda vagy hol?
2012. júl. 18. 01:45
16/18 anonim válasza:
tudod hol találkozz vele? egy puszta közepén, vigyél otthonról maradékot kajálni.
17/18 A kérdező kommentje:
Az utolsónak pozitív ment XD
Erőt veszek magamon...
2012. júl. 18. 17:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!