Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ismerkedjek?

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok, még soha nem volt barátom. (Nem is csókolóztam soha, szóval teljesen tapasztalatlan vagyok.) Szeretnék ismerkedni srácokkal, de nem tudom, hogy hol lehet. Nem ismerek túl sok embert, az interneten meg nem akarok, ott sok a perverz.

Hol kéne ismerkednem? Hova járnak a 22-24 éves srácok? Honnan tudom, ha tetszem valakinek?

(És nem ilyen egy éjszakás dologra gondoltam, hanem egy rendes, komoly párkapcsolatra.)

16/L

2012. júl. 16. 11:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
fociedzés, ismerősökön keresztül, normális szórakozóhelyen, strandon!:D
2012. júl. 16. 11:20
 2/11 anonim ***** válasza:
22-24? Azalatt nem is ismerkedsz?Ez nem komoly,ugye?
2012. júl. 16. 11:24
 3/11 A kérdező kommentje:
Nem az van, hogy "az alatt nem is ismerkedek", hanem hogy az annál fiatalabb korúak valamiért nem keltik fel a figyelmemet annyira, mint a 20-24 évesek. Például egy korombelivel el sem tudok képzelni bármiféle kapcsolatot, annyira gyerekesnek tűnnek nekem. Persze biztos van kivétel, de nekem ez a tapasztalatom.
2012. júl. 16. 11:27
 4/11 anonim ***** válasza:
Mért 22-24 éves fiu kéne? szerintem bőven elég lenne 20 évesig. Egy 22-24 éves fiu már eléggé más szinten van mint Te föleg hogy ennyire tapasztalatlan vagy még ami megjegyzem nem baj, semmiröl sem vagy lekésve de jobb lenne egy korban hozzád közelebb levö srác. sokkal türelmesebb emgértöbb lenne valószinüleg. Barátokat ismeretségeket elsö sorban a sulidban tudsz kötni. Barátnökkel járj el ide oda. ha van barátnöd amkinek van pasija annak tuti van heverja stb
2012. júl. 16. 11:30
 5/11 anonim ***** válasza:

Hát én kivétel vagyok:D

Én úgy tapasztaltam,a gyerekesség inkább a lányokra igaz..remélem te nem ilyen vagy

16/F

2012. júl. 16. 11:32
 6/11 A kérdező kommentje:
Szerintem az, hogy ki mennyire türelmes és megértő, nem életkortól függ. De a türelmesség alatt a szexre gondoltál? Hogy mennyit várna? Én nem tervezek sokat várni vele, én is kívánnám. Persze nem azonnal, de azért éveket nem várnék vele. Az iskolámban szinte csak velünk egykorúak járnak, vagy 1-2 évvel idősebbek. (11.-es leszek most ősszel.)
2012. júl. 16. 11:36
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem csak a szexre hanem ugy összességében. Egy huszonéves sokkal szabadabb életet él már. Elmehet bárhova stb. Téged lehet még nem engednének el meg ilyesmikre gondoltam. Vagy itt a nyár lehet a barátoda társasággal elmenne nyarlani egy hétre és tök érthetö lenne ha a szüleid téged még nem engednének el egy hétre. Ezek mind konfliktushoz vezethetnek, na meg a bulik hevében amikor Te nem vagy ott mivel ne tudsz sok olyan dolog történhet ami nem történne meg ha ott vagy. Ezeket mind tapasztalatból irom, nem azt mondom hogy minden pasi ilyen de már akkor 12 éve amikor én voltam ebben a helyzetben már akkor sok ilyen volt nem hogy manapság...
2012. júl. 16. 11:53
 8/11 A kérdező kommentje:
Elégednének, de én nem mennék, mert nem szeretek. Sokkal inkább szeretek itthon lenni, ahelyett hogy bulizzak. Nem szeretem a diszkókat meg az ilyen helyeket, szívesebben ülök be a barátnőimmel egy kávéra valahova, vagy egy moziba, vagy csak sétálni a Margitszigeten, vagy Pesten. Ilyesmi.
2012. júl. 16. 11:58
 9/11 anonim ***** válasza:
Ha emellé még jól is nézel ki álomcsaj lehetsz..16/f
2012. júl. 16. 12:00
 10/11 anonim ***** válasza:
lehet ilyen fiut is találni de nem lesz könnyü. lehet méggiscsak meg kéne probálnod a neten, persze csak ovatosan de több otthonülös ember van a neten aki illene is hozzád mivela bulizosabb aki alig van otthon ugysem ott fog ismerkedni. Egy probát megérne. Elvee a neten egy hét alatt csomo srácot megismerhetsz nem kell rögtön találkozni pár hétig lehet csak neten bezsélgetni és ha szimpi akkor lehet randizni. Semleges helyen ahol sok ember van és akkor tuti nem lesz gond.
2012. júl. 16. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!