Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kinek jönnek be manapság a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek jönnek be manapság a duci csajok?

Figyelt kérdés
90 kg körüli vagyok és 180 cm magas...elég duci mondhatni kövér vagyok, nem igazán szeretem a külsőm. De mégis volt hogy azt hallottam vissza hogy valaki úgy emlegetett hogy "az a magas vékony csaj". Még csak 15 vagyok, de kicsit frusztrál az is hogy élőben szinte egy pasit sem érdeklek, jóformán szóba sem állnak velem, neten meg nyomulnak mint állat...holott ott is vannak fent rólam iszonyat előnytelen képek...na most akkor hogy van ez?

2012. júl. 16. 22:33
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Jó köszi abba lehet hagyni a kötözködést...nincs kedvem baromságokon vitatkozni.
2012. júl. 21. 08:42
 22/31 anonim ***** válasza:

tegnapelőtt 08:42

Ez az ikszdézés szerintem is baromság, de akkor miért használod ha szerinted is az?

2012. júl. 23. 21:05
 23/31 A kérdező kommentje:
igen ragozzuk csak. CSAK MERT NEKEM ÍGY TETSZIK XD . PROBLEM?
2012. júl. 23. 21:35
 24/31 anonim ***** válasza:

tegnapelőtt 21:35

Az van! A csordaösztön divat és trendágazati részével, ami benned is elég erős. Kétlem hogy úgy röhögtél volna a korábbi válaszoknál hogy egy ikszdét érdemelt volna ez inkább egy hülye divat, és azok veszik fel akiket könnyű befolyásolni és szeret más hasonló csordaszelleműek után menni, függetlenül attól hogy annak van-e értelme vagy sem.

2012. júl. 25. 21:38
 25/31 A kérdező kommentje:
Kéretik az eredeti kérdésre válaszolni, köszönöm.
2012. júl. 25. 21:45
 26/31 anonim ***** válasza:

ma 21:45

Az eredeti kérdésed saját kép nélkül nem megválaszolható! Az adataid ráillenének egy tökre nem szexi csajra és egy istennőre is.

2012. júl. 25. 21:49
 27/31 anonim válasza:
Én nekem a duci lányok a nőideáljaim, az én izlésem szerint az adataid alapján tökéletes alakú nő lehetsz!!!
2012. júl. 26. 09:18
 28/31 h.robi válasza:
A molett lányok sokkal vonzóbbak szerintem! Nekem jobban tetszenek mint a vékonyak! Nem kell szégyelni magát ha valaki ducibb mint a másik! Olyannak kell elfogadni és szeretni amilyen. Én szivesen megnéznélek ha lehetne!
2013. nov. 15. 17:56
 29/31 A kérdező kommentje:

ezt a kérdést már jó rég írtam, több mint egy éve, furcsa is így visszanézni :) azóta igencsak átértékelődtek a dolgok bennem és már másképp látom, nincs olyan nő aki mindenkinek tetszik :D na itt egy kép, egyebassza. Furi látni mennyi önbizalmat építettem magamnak, így egy év alatt.

[link]

2013. nov. 18. 21:00
 30/31 anonim válasza:
Jó látni, hogy így magadra találtál, és lett önbizalmad. Am fogytál vagy híztál azóta esetleg?
2013. nov. 18. 21:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!