Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek jönnek be manapság a duci csajok?
tegnapelőtt 08:42
Ez az ikszdézés szerintem is baromság, de akkor miért használod ha szerinted is az?
tegnapelőtt 21:35
Az van! A csordaösztön divat és trendágazati részével, ami benned is elég erős. Kétlem hogy úgy röhögtél volna a korábbi válaszoknál hogy egy ikszdét érdemelt volna ez inkább egy hülye divat, és azok veszik fel akiket könnyű befolyásolni és szeret más hasonló csordaszelleműek után menni, függetlenül attól hogy annak van-e értelme vagy sem.
ma 21:45
Az eredeti kérdésed saját kép nélkül nem megválaszolható! Az adataid ráillenének egy tökre nem szexi csajra és egy istennőre is.
ezt a kérdést már jó rég írtam, több mint egy éve, furcsa is így visszanézni :) azóta igencsak átértékelődtek a dolgok bennem és már másképp látom, nincs olyan nő aki mindenkinek tetszik :D na itt egy kép, egyebassza. Furi látni mennyi önbizalmat építettem magamnak, így egy év alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!