Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kinek jönnek be manapság a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek jönnek be manapság a duci csajok?

Figyelt kérdés
90 kg körüli vagyok és 180 cm magas...elég duci mondhatni kövér vagyok, nem igazán szeretem a külsőm. De mégis volt hogy azt hallottam vissza hogy valaki úgy emlegetett hogy "az a magas vékony csaj". Még csak 15 vagyok, de kicsit frusztrál az is hogy élőben szinte egy pasit sem érdeklek, jóformán szóba sem állnak velem, neten meg nyomulnak mint állat...holott ott is vannak fent rólam iszonyat előnytelen képek...na most akkor hogy van ez?

2012. júl. 16. 22:33
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
Lehet hogy élőben az utcán vagy bárhol nem fogod meg őket úgy mint a képeiden. Nem tudni, de vannak olyan túlsúlyos lányok akiknek ez kimondottan jól áll. Mivel elég magas vagy az azért tompíthat valamit.
2012. júl. 16. 22:37
 2/31 AvernusTriad ***** válasza:

Szép magas vagy :) Ehhez a magassághoz nem tűnik soknak a 90kg.

Lehet, hogy élőben inkább gyereknek tűnsz, mint a képeken, nem?

2012. júl. 16. 22:38
 3/31 A kérdező kommentje:
18, 19 évesnek szoktak nézni.
2012. júl. 16. 22:39
 4/31 A kérdező kommentje:
nemhiszem hogy gyereknek néznének tény hogy "olyan kis cuki pofám van" (egy fiú barátom mindig mondja, mert hogy olyanom is van de pasim az persze nincs), de általában mindenkit ledöbbentek amikor megmondom hogy hány éves vagyok valójában...
2012. júl. 16. 22:41
 5/31 anonim ***** válasza:
53%

Nekem bejönnek

a barátnőm is 90kg és 168cm

Küldhetnél képet, kíváncsi vagyok ;)

2012. júl. 16. 22:56
 6/31 A kérdező kommentje:
ha van barátnőd mért szeretnél engem nézegetni?
2012. júl. 16. 23:01
 7/31 anonim ***** válasza:
53%
Ha nem érzed jól magad a börödben, menny el konditerembe egy edzöhöz, kezdj el egészségesen kajálni. Jobb lesz az önbizalmadnak is. Amúgy az ismeröseim közül SENKINEK nem tetszenek a duci lányok, úgyhogy hajrá :)
2012. júl. 16. 23:03
 8/31 A kérdező kommentje:
Tehát ha duci vagyok akkor teljesen reménytelen hogy boldog is legyek?
2012. júl. 16. 23:08
 9/31 anonim ***** válasza:

Hogy meglássam Te bejönnél e.

De ha nem hát nem, nehogy azt hidd hogy a képedre akarok hokizni

6

2012. júl. 16. 23:09
 10/31 anonim ***** válasza:
100%

miért ne jöhetnél be pl egy ducibb/testesebb fiúnak?!

ha el tudod magad fogadni, akkor a kisugárzásod vonzani fogja a fogékony pasikat! :-)

ha meg nem fogadod el magad,akkor fuss, és adj le 15 kilót!

2012. júl. 17. 00:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!