Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tagadja le hogy tetszem neki, mikor tudom, hogy bejövök neki?
13 éves, fiú, és nekem letagadta, hogy tetszem neki, mikor a barátokkal voltunk egy társaságban, de mikor kettesben voltunk, azt mondta, hogy találkozna velem.Viszont máig nem lépett semmit.Túl félénk talán?Nincs facebook-om és neki sem, szóval ott nem tudnánk beszélni.Lehet hogy még várnom kéne ezzel?Mert azt hallottam egy idősebb felnőttől, hogy ilyen korban a fiú még éretlenebb min a lány és talán magának sem vallja be mit érez.De akkor miért mondja mindenkinek a hátam mögött, hogy tetszem neki és többet is akar, és miért tagadta le ezt nekem?
13/L
Köszönöm a többi válaszokat!:)
És tényleg nincs facebook-om!És boldog vagyok hogy nincs, mert nem maradok ki semmiből.Ha valami fontos történik ott úgy is a fülembe jut, ha meg kéne tudnom, amúgy meg nem érdekel.:)
Ebben a korban még ciki szerelmesnek lenni. Főleg, ha még így is nevelték.
10 éven belül regisztrálj a fb-ra, mert lemaradsz az osztálytalálkozókról. :-)
OFF
Regisztráljanak a szüleid is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!