Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Már jó ideje gondolkozom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már jó ideje gondolkozom, hogy mitől lehetnék esélyes a lányoknál, mi kell nekik igazán manapság, ha nem vagyok pénzes, magas, kigyúrt, illetve max átlagos arcra?

Figyelt kérdés

2012. júl. 16. 02:52
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
03:16 vagyok. Az ilyen kérdésekre én is a tiedhez hasonló válaszokat adok sokszor:D Amin most még röhögök, az ez: "Arra jutottam, hogy egy lány vagy, aki könnyen beszél, és áthárít minden hibát a fiúkra." Nem tudom ki az, akinek sír a szája, és szenved, hogy a lányok így meg úgy. Röhej. Ha 149152785 lány elküldte, nem lehet, hogy benne van a hiba?
2012. júl. 16. 03:54
 22/38 anonim ***** válasza:
Ó mert ebben mi a köcsögösködés?Írtam már tanácsokat,nem elkényeztetni kell a gyereket hanem bíztatni hogy legyen már férfi,csináljon valamit ne pedig a gépe előtt sírjon.Semmi értelme nincs annak hogy telespammeljék ilyen kérdésekkel ezt az oldalt,igenis nem babusgatni kell hanem szembe állítani a valósággal,kész ez van,ez a való világ,itt igenis tenni kell valamit a jó nőkért,most mégis azt várjátok el hogy egy fullos cicababa összejöjjön egy full hokinyomorék sráccal?Mert ugye a tisztelt kérdezőnek se mindegy hogy milyen a csaj külseje,gondolom én
2012. júl. 16. 03:54
 23/38 anonim ***** válasza:
Na ez is hülye,minek adja be kétszer a kommentemet
2012. júl. 16. 03:56
 24/38 anonim ***** válasza:

én se babusgatom.mondtam ,hogy pl edzés az tuti jó.

jobb stílus,..

egy szóval nem mondtam ,hogy minden a csajok hibája..

2012. júl. 16. 04:01
 25/38 anonim ***** válasza:
sőt ,annyit mondtam hogy a plázacicák offosak ..minden szempontból.
2012. júl. 16. 04:03
 26/38 anonim ***** válasza:
Hát igen kéne egy olyan szűrőt betenni ami kiszűrné az ilyen kérdéseket és válaszként kiírná a kérdezőnek hogy "mozduljál már ki otthonról b*zd meg,ne várd hogy Pamela Anderson csak úgy az öledbe pottyanjon" :D
2012. júl. 16. 04:04
 27/38 anonim ***** válasza:

A plázacicák offosak?Dehát a tisztelt kérdezőnek pont olyan nők kellenek vagy tévedek?A kérdezőnek is fontos a külső,akkor ő is változtasson a külsején,ez van ez nem gyerekmese

És ezért vagyok köcsög mert ezt kinyilvánítom?Egy kis szigorúság nem árt néha

2012. júl. 16. 04:05
 28/38 anonim ***** válasza:

utolsó kezded elhumorizálni :D

Szerintem a plázaribancok nem szépek, de erről reggelig lehetne vitatkozni, viszont rohadtul igényesek ,mint valami kva drága ferrari : DDD szal meg sztem nem is normális dolog - úgyértem elhülyül az ember mellette.

2012. júl. 16. 04:08
 29/38 anonim ***** válasza:
Tök szívesen lennék moderátor. Ezeket simán törölném a francba. Meg most írták, hogy ne köcsögösködjünk. De basszus! Annyi ilyen kérdésre (esetleg kérdésére, mert lehet, hogy ugyanaz írta ki) válaszoltunk már normálisan, hogy most már nyugodtan tahóskodhatunk.
2012. júl. 16. 04:08
 30/38 anonim ***** válasza:

kizárt hogy ugyanaz írja ki ezeket.

Más témában is van pl hasonszőrű amiből van 1000.

2012. júl. 16. 04:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!