Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már jó ideje gondolkozom, hogy mitől lehetnék esélyes a lányoknál, mi kell nekik igazán manapság, ha nem vagyok pénzes, magas, kigyúrt, illetve max átlagos arcra?
Figyelt kérdés
2012. júl. 16. 02:52
21/38 anonim válasza:
03:16 vagyok. Az ilyen kérdésekre én is a tiedhez hasonló válaszokat adok sokszor:D Amin most még röhögök, az ez: "Arra jutottam, hogy egy lány vagy, aki könnyen beszél, és áthárít minden hibát a fiúkra." Nem tudom ki az, akinek sír a szája, és szenved, hogy a lányok így meg úgy. Röhej. Ha 149152785 lány elküldte, nem lehet, hogy benne van a hiba?
22/38 anonim válasza:
Ó mert ebben mi a köcsögösködés?Írtam már tanácsokat,nem elkényeztetni kell a gyereket hanem bíztatni hogy legyen már férfi,csináljon valamit ne pedig a gépe előtt sírjon.Semmi értelme nincs annak hogy telespammeljék ilyen kérdésekkel ezt az oldalt,igenis nem babusgatni kell hanem szembe állítani a valósággal,kész ez van,ez a való világ,itt igenis tenni kell valamit a jó nőkért,most mégis azt várjátok el hogy egy fullos cicababa összejöjjön egy full hokinyomorék sráccal?Mert ugye a tisztelt kérdezőnek se mindegy hogy milyen a csaj külseje,gondolom én
23/38 anonim válasza:
Na ez is hülye,minek adja be kétszer a kommentemet
24/38 anonim válasza:
én se babusgatom.mondtam ,hogy pl edzés az tuti jó.
jobb stílus,..
egy szóval nem mondtam ,hogy minden a csajok hibája..
25/38 anonim válasza:
sőt ,annyit mondtam hogy a plázacicák offosak ..minden szempontból.
26/38 anonim válasza:
Hát igen kéne egy olyan szűrőt betenni ami kiszűrné az ilyen kérdéseket és válaszként kiírná a kérdezőnek hogy "mozduljál már ki otthonról b*zd meg,ne várd hogy Pamela Anderson csak úgy az öledbe pottyanjon" :D
27/38 anonim válasza:
A plázacicák offosak?Dehát a tisztelt kérdezőnek pont olyan nők kellenek vagy tévedek?A kérdezőnek is fontos a külső,akkor ő is változtasson a külsején,ez van ez nem gyerekmese
És ezért vagyok köcsög mert ezt kinyilvánítom?Egy kis szigorúság nem árt néha
28/38 anonim válasza:
utolsó kezded elhumorizálni :D
Szerintem a plázaribancok nem szépek, de erről reggelig lehetne vitatkozni, viszont rohadtul igényesek ,mint valami kva drága ferrari : DDD szal meg sztem nem is normális dolog - úgyértem elhülyül az ember mellette.
29/38 anonim válasza:
Tök szívesen lennék moderátor. Ezeket simán törölném a francba. Meg most írták, hogy ne köcsögösködjünk. De basszus! Annyi ilyen kérdésre (esetleg kérdésére, mert lehet, hogy ugyanaz írta ki) válaszoltunk már normálisan, hogy most már nyugodtan tahóskodhatunk.
30/38 anonim válasza:
kizárt hogy ugyanaz írja ki ezeket.
Más témában is van pl hasonszőrű amiből van 1000.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!