Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Már jó ideje gondolkozom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már jó ideje gondolkozom, hogy mitől lehetnék esélyes a lányoknál, mi kell nekik igazán manapság, ha nem vagyok pénzes, magas, kigyúrt, illetve max átlagos arcra?

Figyelt kérdés

2012. júl. 16. 02:52
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:

ez a r.r. az én kérdésemen is baromkodik...

Írtam.

/1./

2012. júl. 16. 03:28
 12/38 A kérdező kommentje:

ma 03:16

Arra jutottam, hogy egy lány vagy, aki könnyen beszél, és áthárít minden hibát a fiúkra. Igen, senki sem tökéletes. KÉpzeld én konditerembe is jártam, de felesleges pénzkidobás volt, még márkás ruhákat is vettem meg drága férfi parfümöt. Na és akármilyen hihetetlenül is hangzik pár doboz sörrel sikerült pusztán elérntem, hogy két lánnyal is smárolhattam, de ennél többet nem tudtam elérni, mert a pia átka, hogy olyan részeg az ember, hogy azt sem tudja mit csinált, haverok mesélték el, hogy lazán odamentem és lekaptam az meg nem ellenkezett, persze nem szép lányokról van szó, hanem olyan csúnya, túlsúlyosakról, akik igazából nem kellenek a fiúknak. Mondhatni könnyű dolgom volt, akárki elérte volna ezt, főleg ittasan. De egy nekem tetsző átlagos lánynál is esélytelen vagyok, cicababákról meg már álmodozni sem igazán merek, felesleges is.

Ahogy valaki mondta nekem, a lányoknál az átlagos pasik a csúnyák, náluk magasabb a léc, mert megtehetik, hiszen naponta csak húgomra nyomul legalább 4-5 srác, neki csak válogatni kell, így nem nehéz a lányok élete párkapcsoalatok terén, de folyton arról sírnak, hogy nincsenek rendes pasik. Igen, a nincseneke rendes pasik alatt azt értik,hogy nincsenek igazán, helyes, magas, sikeres hapsik.

Ezt most mindenféle rossz indulat nélkül mondom ez tény, szerintem a lányok így működnek, kell nekik egy igazán különlegesen helyes pasi, aki egyben még sikeres is, azaz van sok pénze.

2012. júl. 16. 03:30
 13/38 anonim ***** válasza:
03:16 vagyok. Nem tudom, 22 éves férfi vagyok, de a (sértésnek ne vedd) Te típusú srácok, mindig ezzel jönnek, hogy "neked könnyű ezért meg azért". Nem, senkinek se könnyű. Nekem se. Miért volt felesleges pénzkidobás a konditerem? Én olyan srác vagyok, akinek sikerült változnia. Én is egyfolytában mutogattam, meg én is itt trollkodtam, hogy "igen a nők csak a pénzesekre meg a tahókra buknak" ma már csak nevetek "rajtatok" (megint ne sértődj meg). Észrevetted, hogy mindig a nők a hibásak? És baromi jól írták a másik kérdésnél, Istennek állítják be magukat a srácok, és csodálkoznak.
2012. júl. 16. 03:35
 14/38 anonim ***** válasza:

Bas*zátok meg nem unalmas már ilyen kérdéseket kiírni naponta ezerszer?Mi a f*szért írkáltok ki ilyen kérdéseket amikor már VANNAK ezzel kapcsolatban nem is egy hanem több SZÁZ csak elkéne olvasgatni az ottani kommenteket!Attól hogy itt rinyáltok nem fog semmi sem megváltozni!Azt várjátok hogy majd egy bomba nő megsajnál titeket,rátok ír gyakorin és lefekszik veletek?ÁLMOTOKBAN esetleg

tegyél valamit,változtass magadon addig amíg nem jön össze egy jó nő,keresgéljél mert bizony vannak olyan lányok akik jól néznek ki és rájöttek hogy jó képű pasikkal többnyire esélytelen jó kapcsolatot kialakítani ezért inkább ronda srácokkal jönnek össze

ha ez nem megy akkor törődj bele hogy ez van,ronda vagy és menjél el k*rvázni ennyi

2012. júl. 16. 03:35
 15/38 anonim ***** válasza:

Ne haragudj hogy megkérdem de hol élsz te a Földön?

2012. júl. 16. 03:39
 16/38 anonim ***** válasza:
03:16 és 03:35 vagyok. Előző válaszoló kicsit kegyetlen volt, de van igazság az irományában. Amúgy észrevetted, hogy bármit írtak, tőled jött a "de"? Gyúrni voltam, DE. Úgyse fogadsz meg egyet se a tanácsok közül, ezért ezt a kérdést hivatalosan is egy önsajnáltatós hisztis kislány kérdésének nyilvánítom, aki csak panaszkodni jött ide.
2012. júl. 16. 03:40
 17/38 anonim ***** válasza:
Alapjából véve nem vagyok ilyen kegyetlen :D De már engem idegesítenek az ilyen kérdések.És az a gáz hogy ezeket a kérdéseket szerintem ugyanazok a személyek teszik föl nap mint nap abban reménykedve hogy egy pláza cica megsajnálja őket és lefekszik velük ingyen :D Nem szabad itt tutyimutyizni mert akkor elérzékenyülnek,sírnak egyet és folytatják tovább ezt a hülyeséget.Lehet a katonaságot tényleg nem kellett volna megszűntetni
2012. júl. 16. 03:47
 18/38 anonim ***** válasza:
Tanácsot kért... nem köcsögösködést
2012. júl. 16. 03:49
 19/38 anonim ***** válasza:
03:16 vagyok. Az ilyen kérdésekre én is a tiedhez hasonló válaszokat adok sokszor:D Amin most még röhögök, az ez: "Arra jutottam, hogy egy lány vagy, aki könnyen beszél, és áthárít minden hibát a fiúkra." Nem tudom ki az, akinek sír a szája, és szenved, hogy a lányok így meg úgy. Röhej. Ha 149152785 lány elküldte, nem lehet, hogy benne van a hiba?
2012. júl. 16. 03:54
 20/38 anonim ***** válasza:
Ó mert ebben mi a köcsögösködés?Írtam már tanácsokat,nem elkényeztetni kell a gyereket hanem bíztatni hogy legyen már férfi,csináljon valamit ne pedig a gépe előtt sírjon.Semmi értelme nincs annak hogy telespammeljék ilyen kérdésekkel ezt az oldalt,igenis nem babusgatni kell hanem szembe állítani a valósággal,kész ez van,ez a való világ,itt igenis tenni kell valamit a jó nőkért,most mégis azt várjátok el hogy egy fullos cicababa összejöjjön egy full hokinyomorék sráccal?Mert ugye a tisztelt kérdezőnek se mindegy hogy a csaj külseje,gondolom én
2012. júl. 16. 03:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!