Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már jó ideje gondolkozom, hogy mitől lehetnék esélyes a lányoknál, mi kell nekik igazán manapság, ha nem vagyok pénzes, magas, kigyúrt, illetve max átlagos arcra?
ez a r.r. az én kérdésemen is baromkodik...
Írtam.
/1./
ma 03:16
Arra jutottam, hogy egy lány vagy, aki könnyen beszél, és áthárít minden hibát a fiúkra. Igen, senki sem tökéletes. KÉpzeld én konditerembe is jártam, de felesleges pénzkidobás volt, még márkás ruhákat is vettem meg drága férfi parfümöt. Na és akármilyen hihetetlenül is hangzik pár doboz sörrel sikerült pusztán elérntem, hogy két lánnyal is smárolhattam, de ennél többet nem tudtam elérni, mert a pia átka, hogy olyan részeg az ember, hogy azt sem tudja mit csinált, haverok mesélték el, hogy lazán odamentem és lekaptam az meg nem ellenkezett, persze nem szép lányokról van szó, hanem olyan csúnya, túlsúlyosakról, akik igazából nem kellenek a fiúknak. Mondhatni könnyű dolgom volt, akárki elérte volna ezt, főleg ittasan. De egy nekem tetsző átlagos lánynál is esélytelen vagyok, cicababákról meg már álmodozni sem igazán merek, felesleges is.
Ahogy valaki mondta nekem, a lányoknál az átlagos pasik a csúnyák, náluk magasabb a léc, mert megtehetik, hiszen naponta csak húgomra nyomul legalább 4-5 srác, neki csak válogatni kell, így nem nehéz a lányok élete párkapcsoalatok terén, de folyton arról sírnak, hogy nincsenek rendes pasik. Igen, a nincseneke rendes pasik alatt azt értik,hogy nincsenek igazán, helyes, magas, sikeres hapsik.
Ezt most mindenféle rossz indulat nélkül mondom ez tény, szerintem a lányok így működnek, kell nekik egy igazán különlegesen helyes pasi, aki egyben még sikeres is, azaz van sok pénze.
Bas*zátok meg nem unalmas már ilyen kérdéseket kiírni naponta ezerszer?Mi a f*szért írkáltok ki ilyen kérdéseket amikor már VANNAK ezzel kapcsolatban nem is egy hanem több SZÁZ csak elkéne olvasgatni az ottani kommenteket!Attól hogy itt rinyáltok nem fog semmi sem megváltozni!Azt várjátok hogy majd egy bomba nő megsajnál titeket,rátok ír gyakorin és lefekszik veletek?ÁLMOTOKBAN esetleg
tegyél valamit,változtass magadon addig amíg nem jön össze egy jó nő,keresgéljél mert bizony vannak olyan lányok akik jól néznek ki és rájöttek hogy jó képű pasikkal többnyire esélytelen jó kapcsolatot kialakítani ezért inkább ronda srácokkal jönnek össze
ha ez nem megy akkor törődj bele hogy ez van,ronda vagy és menjél el k*rvázni ennyi
Ne haragudj hogy megkérdem de hol élsz te a Földön?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!